До уваги боржників податків!!!

Дата: 16.11.2021 08:51
Кількість переглядів: 392

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО ЗА ОПЕРАТИВНИМИ ДАНИМИ СТАНОМ НА 01.11.2021 РОКУ ОБЛІКОВУЄТЬСЯ ПОДАТКОВИЙ БОРГ ДО БЮДЖЕТУ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

СМИЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА НАГОЛОШУЄ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ В НАЙКОРОТШІ ТЕРМІНИ.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до п. 124.1 ст. 124 Податкового кодексу України у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання, то такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу у таких розмірах:

- при затримці до 30 календарних днів включно - у розмірі 5% погашеної суми податкового боргу;

- при затримці більше 30 календарних днів - у розмірі 10% погашеної суми податкового боргу.

Дії, передбачені п. 124.1 ст. 124 Кодексу вчинені умисно - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 25% від суми несплаченого (несвоєчасно сплаченого) грошового зобов’язання.

Такі дії, що вчинені умисно повторно протягом 1095 календарних днів або які призвели до прострочення сплати грошового зобов’язання на строк більше 90 календарних днів, - тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 50% від суми несплаченого (несвоєчасно сплаченого) грошового зобов’язання.

Крім того, після спливу 90 календарних днів, наступних за останнім днем граничного строку сплати податкового зобов’язання нараховується пеня.

Також, у разі непогашення чи накопичення суми боргу, посадовими особами головного управління ДПС у Рівненській області будуть вжиті заходи щодо примусового стягнення боргу, опису майна в податкову заставу, блокування розрахункових рахунків, відкритих боржниками в банківських установах, направлення звернень щодо заборони виїзду за кордон.

За детальною інформацією просимо звертатися до Смизької селищної ради за адресою: смт. Смига, вул. Заводська, 1Б., або за телефоном: +380951110656 – Михайлишин Тетяна Степанівна, начальник Фінансового відділу Смизької селищної ради.


 Перелік боржників додається:

Перелік боржників

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь