Пошук

Відновлення економіки: стан і потреби бізнесу

Дата: 10.06.2022 12:32
Кількість переглядів: 164

Центр розвитку інновацій (https://cid.center/), Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з Advanter Group (https://advanter.ua/) у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Міністерством економіки України, Міністерством фінансів України, Міністерством розвитку громад та територій, за участі Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України та за підтримки Європейського Союзу та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» у межах Ініціативи для відновлення економіки, розвитку підприємництва та експорту України (https://business.diia.gov.ua/economic-recovery) проводять дослідження стану та потреб українського бізнесу.

Запрошуємо власників та топ-менеджерів дати оцінку стану й потреб українського бізнесу до та після повномасштабної війни та вплинути на розробку ефективного плану дій та механізмів відновлення розвитку підприємництва, МСБ, експорту, як на рівні територіальних громад, регіонів, окремих секторів/кластерів, фінансово-кредитного сектору, так і на національному рівні.

Для цього просимо заповнити анкету до 10.06.2022 року включно. Також долучайте до дослідження дружні Вам бізнеси та спільноти/кластери.

Опрацьовані результати опитування будуть надіслані всім учасникам та відповідним органам державної влади, робочим групам й донорським організаціям.

Посилання на опитування ↓

https://forms.gle/KTwT8YXtXQPsFC1o8


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь