Проекти рішень №2018 «Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                            »

Кількість переглядів: 350
Скликання: восьме
Сесія: 1
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 08.11.2018
Номер документу: 2018
Назва документу: Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                            
Прикріплені файли:

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 13 листопада 2018р.

 

 

                                                                          № 

Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                                          

 

 

 

     Розглянувши рішення № 876 від 27 серпня 2018 року, у зв’язку з технічною помилкою, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України та статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада

в и р і ш и л а :

 

  1. Унести зміни до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»,                                                                                                                                                                                        а саме:

- в назві рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»;

- в преамбулі рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»;

- в пункті 1 вищевказаного рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».

       2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, містобудування.

 

Секретар селищної ради:                                                                                В. Мазурок


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь