конкурс на створення офіційної символіки (герба, прапора та гімну) Смизької селищної ради

Дата: 19.01.2018 12:26
Кількість переглядів: 519

Оголошується конкурс на створення офіційної символіки (герба, прапора та гімну) Смизької селищної ради

Виконавчим комітетом Смизької селищної ради оголошено конкурс на створення офіційної символіки Об’єднаної територіальної громади Смизької селищної ради.

      Метою конкурсу є визначення найкращих науково обґрунтованих засад  і варіантів художніх вирішень герба, прапора, написання  тексту  та музики гімну ОТГ Смизької селищної ради для його остаточного затвердження селищною радою.

     Подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт  –  з 22.01.2018 р. по 22.04.2018р.;

       У конкурсі безкоштовно можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи.  

      Основними завданнями конкурсу, окрім розроблення та створення герба, прапора, написання  тексту  та музики гімну є збереження історичної та культурної спадщини ОТГ Смизької селищної ради, а саме смт Смиги та сіл: Берег, Буща, Голуби, Комарівка, Мартинівка, Миньківці, Нова Миколаївка, Онишкківці, Сапанівчик, Стара Миколаївка, Студянка, Тур`я та Шепетин, утвердження звичаїв і традицій народу, сприяння розвитку туризму, зокрема, поширення інформації про ОТГ Смизької селищної ради як культурний, історичний та мальовничий куточок Рівненщини.

       Ескізи герба та прапора Смизької селищної ради повинні бути виконані на аркуші паперу формату А4. Робота має бути виконана в кольорі. Допускаються різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерна графіка.

      Ескіз герба повинен відображати характерні особливості населеного пункту, містити малюнки, або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати смт Смигу та села Берег, Буща, Голуби, Комарівка, Мартинівка, Миньківці, Нова Миколаївка, Онишкківці, Сапанівчик, Стара Миколаївка, Студянка, Тур`я та Шепетин серед інших населених пунктів.

      На ескізі прапора має бути розміщений герб без щита або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

     Текст і музика гімну Смизької селищної ради повинні відображати історичну і культурну спадщину, звичаї і традиції смт Смиги та сіл: Берег, Буща, Голуби, Комарівка, Мартинівка, Миньківці, Нова Миколаївка, Онишкківці, Сапанівчик, Стара Миколаївка, Студянка, Тур`я та Шепетин і  прагнення їх мешканців жити в незалежній Українській державі.

     Конкурсні проекти герба, прапора, тексту та музики гімну Смизької селищної ради подаються до 20  квітня 2018 року за адресою: вул. вул. Б.Хмельницького, 37. Дубенський р-н, Рівненська обл. Додаткова інформація надається за тел. 56-1-70.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь