ДО УВАГИ представників переселенської громади

Дата: 20.07.2018 09:38
Кількість переглядів: 388

 

ДО УВАГИ

представників переселенської громади

Продовжується реєстрація на участь у новому проекті з підтримки самозайнятості та мікропідприємництва «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні».

До участі у проекті запрошуються внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей, а також Криму, що проживають у Рівненській  області, та місцеві мешканці віком від 18 до 60 років. У рамках проекту заплановано безкоштовні дводенні тренінги у м. Рівне із розвитку САМОЗАЙНЯТОСТІ та МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВА. Учасникам тренінгів з районів відшкодовуються транспортні витрати. Також вони забезпечуються канцтоварами та роздатковими матеріалами, обідом та  кава – паузами. Для кожного учасника проекту буде надано експерта для допомоги у формуванні бізнес-плану.У тренінгах за напрямком «САМОЗАЙНЯТІСТЬ» можуть взяти участь особи, які в минулому НЕ ОТРИМУВАЛИ грантів від МОМ або інших донорів, уже розпочали або готуються започаткувати власну справу. За умови успішного захисту бізнес-плану розмір гранту складає до 650 €.

До тренінгів «МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВО» запрошуються особи, які мають досвід офіційно зареєстрованої ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, підтверджений відповідними документами, не пізніше ніж з 01.01.2017 року, активний діючий бізнес й претендують на отримання гранту для РОЗШИРЕННЯ БІЗНЕСУ. Розмір гранту в разі успішного захисту бізнес-плану та виконання додаткових вимог донора (співфінансування, найм працівників, тощо) складає до 2500 €.

Гранти НЕ ВИДАЮТЬСЯ ГОТІВКОЮ, а полягають у закупівлі обладнання, інструментів, меблів тощо. У рамках проекту не фінансується оренда приміщень чи обладнання; купівля вживаного обладнання чи транспортних засобів; послуги (юридичні, зі створення реклами, інтернет-сайтів тощо); купівля тварин чи саджанців.

Що треба зробити ?

Якщо Ви, внутрішньо переміщена особа, учасник АТО, член сім'ї учасника АТО, багатодітна мати/батько, маєте інвалідність  чи утримуєте члена родини з інвалідністю , маєте інші ознаки вразливості,  при цьому ще й маєте бажання організувати власну самозайнятість  або  вдосконалити вже існуючий бізнес,  тоді Вам до нас!  - в Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка».

Звернутись можна  електронною поштою:  iom.grant.rivne@gmail.com  або  centerchaika@gmail.com

Завітати в офіс офіс організації:  вул. Д. Галицького, 19, офіс 215, м. Рівне, 33027, Україна

Контактні телефони:

096 126 52 58 – Лариса

097 544 19 39 – Тетяна

098 801 87 76 – Тетяна

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь