Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я Про скликання позачергової тридцять четвертої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання  

Дата: 27.11.2018 18:52
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

 

 

Від  23 листопада 2018  р.

 

 

№153

Про скликання позачергової тридцять четвертої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  тридцять четверту сесію  Смизької селищної ради восьмого скликання  05 грудня 2018 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:      

                                               ПОРЯДОК ДЕННИЙ :     

 1. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми благоустрою

 селища Смига та населених пунктів на 2018 рік.

 2. Про внесення змін до розділу до розділу 5 « Фінансова забезпеченість Програми фінансової підтримки     комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного    капіталу на 2017- 2018 роки».  

3. Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

4. Про план діяльності з підготовки  проектів регуляторних актів на   2019 рік.

5. Про затвердження договорів оренди нерухомого майна.

6. Про положення про конкурс на посаду керівника комунального  закладу культури Смизької  селищної ради.

7. Про створення  комунального закладу  «Центр культури та дозвілля» Смизької  селищної ради.

8. Про організацію харчування дітей  у закладах загальної середньої освіти Смизької селищної ради у 2019 році.

9.  Про моніторинг безпекової ситуації та організацію безпекової діяльності на території Смизької селищної ради.

 10. Про затвердження Програми забезпечення безпеки на території Смизької селищної ради.

 11. Про внесення змін до рішення №18 від 27.09.2016 року «Про Тимчасовий регламент роботи Смизької селищної

      ради».

  12. Про передачу житла у спільно-часткову власність гр.Тодика Надії Петрівні.

  13. Про надання дозволу на продаж коня.

  14   Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель

         населеного пункту смт. Смига.

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Берег.
  2. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Комарівка.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Онишківці.
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Тур`я.
  5. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Миньківці.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Сапанівчик.
  7. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Шепетин.
  8. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Нова Миколаївка.
  9. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Голуби.
  10. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Стара Миколаївка.
  11. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Студянка.
  12. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Буща.
  13. Про надання дозволу на розробку технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту с. Мартинівка.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кутейніковій Ганні Федорівні (с. Берег).
  15. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Гавронському Віталію Олександровичу (с. Стара Миколаївка).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тараруку Миколі Семеновичу (с. Студянка)
  17. Про передачу земельної ділянки у власність Номеровській Наталії Степанівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Студянка
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Номеровській Наталії Степанівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка
  19. Про передачу земельної ділянки у власність Повх Олені Миколаївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Стара Миколаївка
  20. Про передачу земельної ділянки у власність Польовій Марії Тимофіївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Студянка
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Петрейко Ользі Володимирівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Миколаївка.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність Маркевичу Віктору Дмитровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Студянка
  23. Про передачу земельної ділянки у власність Маркевичу Віктору Дмитровичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Гладуну Андрію Васильовичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  25. Про передачу земельної ділянки у власність Воронко Миколі Ананійовичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка
  26. Про передачу земельної ділянки у власність Кононюку Віталію Степановичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Студянка
  27. Про передачу земельної ділянки у власність Мірчук Лідії Андріївні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Собчук Галині Антонівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  Левкову Святославу Олександровичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд..
  30. Про передачу земельної ділянки у власність Пасєка Галині Тимофіївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  в с. Студянка.
  31. Про передачу земельної ділянки у власність Пасєка Галині Тимофіївні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  32. Про передачу земельної ділянки у власність Мельничук Галині Іванівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  в с. Студянка.
  33. Про передачу земельної ділянки у власність Мельничук Галині Іванівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  34. Про передачу в запас сільської ради земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Прокопчук Ганни Купріянівни в с. Студянка
  35. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Прокопчуку Олегу Юрійовичу в с. Студянка
  36. Про передачу в запас сільської ради земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Лавренюк Марії Петрівни в с. Студянка
  37. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Головчук Лілії Петрівні в с. Студянка
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Форсюк Оксані Володимирівні в с. Шепетин
  39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Остапчуку Валерію Олександровичу в с. Стара Миколаївка
  40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Вальчуку Валерію Олексійовичу в с. Стара Миколаївка
  41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Вальчуку Валерію Олексійовичу в с. Стара Миколаївка.
  42. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Похильчук Ользі Петрівні в с. Стара Миколаївка.
  43. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьміч Ларисі Василівні
  44. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьміч Ларисі Василівні.
  45. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Лавренюку Володимиру Михайловичу
  46. Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Прихорчук Наталії Володимирівні
  47. Різне.

 

                 Секретар селищної ради                                                               В.Мазурок

 

 

Проект регламенту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь