Пошук

Оголошення про декларування доходів

Дата: 11.01.2019 15:46
Кількість переглядів: 465

ОГОЛОШЕННЯ

ПРО ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ЗА 2018 РІК

 

До відома депутатів Смизької селищної ради та працівників апарату Смизької селищної ради!

Повідомляємо, що відповідно до підпункту «б», «в» пункту 1 частини першої статті 3 Закону України від 14 жовтня 2014 року №1700-VII «Про запобігання корупції» починаючи з січня 2019 року Ви зобов’язані до 00 годин 00 хвилин 01 квітня 2019 року  (тобто 31 березня 2019 р. останній день подачі декларації), подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (2018 р.)

Для подання декларації за минулий рік суб’єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП). Особистий ключ ЕЦП Ви можете отримати в пункті обслуговування АЦСК ДП «Національні інформаційні системи за адресою: м. Рівне вул. Кавказька, 7, каб. 221 або представництві Центру сертифікації ключів, що знаходиться у м. Рівне, вул. Відінська, 8, каб.203 (ІІ поверх), тел. (0362)692-627 або у відділенні Приватбанку чи скористатися інтернет-сервісом Приват24.

Необхідні документи:

-  заповнена та підписана реєстраційна карта фізичної особи;

- копія паспорта фізичної особи (копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) та сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання (у разі вимоги фізичної особи щодо внесення таких даних до сертифіката), засвідчена підписом власника та оригінал паспорта для ознайомлення. При наявності паспорта громадянина України у вигляді картки, що містить безконтактний електронний носій з унікальним номером запису в Єдиному державному демографічному реєстрі, надається оригінал та копія даного документа; 

- копія облікової картки платника податків фізичної особи, засвідчена підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорту з відміткою про таку відмову, завірена підписом власника;

- документ, що підтверджує оплату послуг ЕЦП;

- електронний носій інформації (флешка або диск).

Більш детальну інформацію щодо отримання особистого ключа ЕЦП та переліку необхідних документів можна переглянути на сайті ca.informjust.ua (розділ Послуги та тарифи) або отримати за телефоном (0362)-26-95-04.

     Для безперешкодного та комфортного отримання послуг ЕЦП просимо не відкладати візит до пункту обслуговування АЦСК на кінець звітного періоду.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь