Пошук

Оголошення про скликання чергової ХХХІХ сесії восьмого скликання Смизької селищної ради

Дата: 08.02.2019 17:54
Кількість переглядів: 642

 

 

      

      21 лютого  2019 року о  10.00 годині в приміщені селищного будинку культури відбудеться чергова ХХXІX сесія Смизької селищної ради восьмого скликання.

 

                                                                     ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

     

  1. Про внесення змін до рішення №1079 від 21.12.2018 р. «Про Програму благоустрою селища Смига та населених пунктів на 2019 рік».
  2. Про внесення змін до рішення №696 від 04.05.2018 р. «Про  затвердження Програми  «Безпечна громада на 2018-2020 роки».
  3. Про затвердження Програми профілактики та боротьби зі злочинністю і корупцією на території  Cмизької селищної ради на 2019-2020 роки.
  4. Про затвердження «Програми виготовлення технічної документації із    землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності Смизької селищної ради (ділянка с. Мартинівка на обмін з ДП «Дубенське лісове господарство»).
  5. Про затвердження Програми про внесення змін до проекту генерального плану та плану  зонування смт. Смига.
  6.  Про внесення змін до рішення селищної ради №1087 від 21.12.2018 р. «Про Програму «Фінансової підтримки комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2019-2020 роки».

7.  Про внесення змін до рішення селищної ради №1086 від 21.12.2018 р. «Про програму по ремонту доріг на території Смизької селищної ради на 2019 рік».

8. Про затвердження Програми розвитку транскордонного співробітництва, інвестиційної та

    міжнародної діяльності Смизької селищної ради на 2019-2021 роки.

 9. Про затвердження місцевої цільової програми військово-патріотичного виховання учнівської

    молоді «Сокіл» («Джура») на 2019-2021 роки.

10. Про затвердження Програми роботи з обдарованою молоддю Смизької селищної ради на 2019 - 2021 роки.

11. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

12. Про внесення змін до рішення селищної ради №1095 від 21.12.2019 «Про структуру, штатний розпис виконавчого апарату селищної ради».

13. Про звіт в.о. головного лікаря КНП «Смизький центр первинної медико-санітарної допомоги» Смизької селищної ради за 2018 рік.

14. Про розподіл медичної субвенції.

15.  Про надання дозволу на безкоштовне харчування.

16.  Про затвердження видів суспільно-корисних робіт для засуджених до покарання у виді  

громадських робіт та переліку об’єктів, на яких засуджені будуть виконувати ці роботи у 2019 році.

17. Про затвердження видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт та переліку об’єктів, на яких порушники повинні виконувати ці роботи у 2019 році.

18. Про затвердження видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт та переліку об’єктів, на яких порушники повинні виконувати ці роботи у 2019 році.

19. Про надання дозволу на укладення договору оренди нерухомого майна.

20. Про затвердження договору оренди майна, що є комунальною власністю Смизької  селищної ради.

21. Про надання дозволу на продаж автомобіля –ЗАЗ 1103 Славута.

22. Про затвердження Положення про громадські слухання Смизької селищної ради.

23. Про надання дозволу на підписання трьохсторонньої угоди про співпрацю між Смизькою селищною радою, польською гміною Котунь Седлецького повіту Мазовецького воєводства та Веселівською селищною територіальною громадою Веселівського району Запорізької області.

 24. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт фасаду комунального закладу «Шепетинська гімназія Смизької селищної ради» за адресою вул. Шкільна, 9 с. Шепетин Дубенського району Рівненської області.

 25. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі комунального закладу «Шепетинська гімназія Смизької селищної ради» за адресою вул. Шкільна, 9 с. Шепетин Дубенського району Рівненської області

26. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі БК в смт. Смига.

27. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт системи опалення  БК в смт. Смига.

28. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт покрівлі Смизького ДНЗ.

29.Про вступ до асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних              територіальних громад».

30. Про встановлення розміру членських внесків Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

31. Про виконання рішення селищної ради від 17.07.2018 р. №799 «Про аудиторський звіт про фактичні результати виконання перевірки відповідності вимогам законодавства діяльності Смизької селищної ради за 2017 рік.

32. Про передачу житла у спільну часткову власність гр. Березюк Людмилі Філаретівні.

33. Про передачу житла у спільну часткову власність гр. Харчишиній Оксані Василівні.

34. Про передачу житла у спільну часткову власність гр. Бучак Олені Ігорівні.

35. Про виключення з членів ОСГ Тимощука Степана Тарасовича с. Берег.

36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фурсевич Сергію Тадейовичу (смт. Смига).

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кубик Марії Іванівні (смт. Смига).

38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Загородньому Володимировичу Антоновичу (смт. Смига).

39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тивонюку Дмитру Олександровичу (смт. Смига).

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юзюку Богдану Леонтійовичу (смт. Смига).

41. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Письмаку Володимиру Анатолійовичу (с. Стара Миколаївка).

42. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Марчуку Андрію Тимофійовичу (с. Стара Миколаївка).

43. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Данилюк Вірі Василівні (с. Студянка).

44. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Данчук Олені Миколаївні (с. Берег) ОСГ діл. 1.

45. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Данчук Олені Миколаївні (с. Берег) ОСГ діл. 2.

46. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Данчук Олені Миколаївні (с. Берег) ОСГ діл. 3.

47. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб яка перебуває в оренді ФОП Петрука Андрія Володимировича на території Смизької  селищної ради.

48. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність шляхом викупу ТОВ «Еко Док» (с. Шепетин).

49. Про розірвання договору оренди землі гр. Пітелю Миколі Давидовичу (смт. Смига).

50. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність шляхом викупу гр. Ковбасюку Анатолію Сергійовичу (смт. Смига).

51. Про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ДКП «Комунальник» (смт. Смига).

52. Про передачу в запас селищної ради земельної ділянки Бучака Віталія Володимировича в. с. Голуби.

53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Бабич Ларисі Володимирівні в . Голуби

54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Бондарчук Юлії Іванівні в с.Мартинівка

55. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Грищук Раїсі Миколаївні в с.Стара Миколаївка

56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  Левковій Надії Євгеніївні в с. Стара Миколаївка

57. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Левковій Надії Євгеніївні в с. Стара Миколаївка

58. Про передачу земельної ділянки у власність  Бутим Івану Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд вс. Нова Миколаївка

59. Про передачу земельної ділянки у власність  Бутим Івану Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Миколаївка

60. Про передачу земельної ділянки у власність  Федоровій Лідії Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка

61. Про передачу земельної ділянки у власність  Федоровій Лідії Степанівні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка

62. Про передачу земельної ділянки у власність  Якубовському Борису Корнійович  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Шепетин

63. Про передачу земельної ділянки у власність  Якубовському Борису Корнійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин

64. Про передачу земельної ділянки у власність  Левицькій Ганні Степанівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка

65. Про передачу земельної ділянки у власність  Форсюк Оксані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин

66. Про передачу земельної ділянки у власність  Прихорчук Наталії Володимирівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

67. Про передачу земельної ділянки у власність  Казіброді Михайлу Яковичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.

68. Про передачу земельної ділянки у власність  Пасічнику Сергію Миколайовичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка

69. Про передачу земельної ділянки у власність  Похильчук Ользі Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.

70. Про передачу земельної ділянки у власність  Кулінічу Петру Павловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

71. Про передачу земельної ділянки у власність  Кравцю Анатолію Григоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Голуби

72. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Кравцю Анатолію Григоровичу для ведення особистого селянського господарства в с. Голуби

73. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Гордєєву Роману Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка

74. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Псюк Інні Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка

75. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Свередюк Яні Борисівні для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин

76. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Мельничук Лілії Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка

77. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Супоніну Володимиру Володимимровичу для ведення особистого селянського господарства в с. Буща.

78. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Шевчику Василю Григоровичу

79. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Нечипорук Любов Степанівні

80. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Мельничук Ліні Іванівні

81. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Бабич Ларисі Володимирівні

82. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Гуцало Галині Федорівні

83. Про відміну рішення №1070 від 05.12.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Прихорчук Наталії Володимирівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

84. Про відміну рішення №914 від 09.10.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Смоляр Марії Валентинівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

85. Про відміну рішення №987 від13.11.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьмич Катерині Олександрівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

86. Про відміну рішення №986 від 13.11.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьмичу Юрію Олександровичу» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

87. Про відміну рішення №668 від 27.03.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Бондаренко Олені Олександрівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

88. Про відміну рішення № 912 від 09.10.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Свінтозельському Миколі Миколайович» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

 89. Про відміну рішення № 1067 від 05.12.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьміч Ларисі Василівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

90. Про відміну рішення № 1068 від 05.12.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Кузьміч Ларисі Василівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

91. Про відміну рішення № 911 від 09.10.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Лавренюк Світлані Василівні» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

92. Про відміну рішення № 1069 від 05.12.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Лавренюку Володимиру Михайловичу» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

93. Про відміну рішення № 915 від 09.10.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Прихорчуку Костянтину Дмитровичу» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

94. Про відміну рішення № 910 від 09.10.2018 року  «Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Марчуку Юрію Петровичу» та дати  дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката

95. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Берег Комісаруку Миколі Ростиславовичу.

96.  Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Берег Комісаруку Миколі Ростиславовичу.

97.  Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Берег Івасюку Геннадію Федоровичу.

98.  Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жительці села Тур»я  Штуці Надії Тимофіївні.

99. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Берег Наконечнюку Володимиру Никаноровичу.

100. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Верба Грошовику Андрію Йосиповичу.

101. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Верба Ліснічуку Володимиру Степановичу.

102. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жительці села Тур»я  Мандрицькій Надії Якимівні .

103. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю міста Дубно Письмак Володимиру Іллічу.

104. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жительці смт.Смига Герасимчук Надії Святославівні. 

105. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю села Берег Комісарук Миколі Ростиславовичу.

106. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жительці села Ільпибоки Демидівського району Коханюк Лідії Володимирівні.

107. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення)  меж земельної ділянки жителю смт. Смига Манзюку  Олексію  Миколайовичу .

108. Про затвердження проект із землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок жителю села Тур’я  Остапчук Миколі Володимировичу.

109. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителю села Берег Герасимчуку Степану Григоровичу.

110. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителю села Берег Герасимчуку Степану Григоровичу.

111. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителю села Берег Герасимчуку Степану Григоровичу.

112. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жителю села Берег Герасимчуку Степану Григоровичу.

113. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жительці  села Берег Семенюк Людмилі Павлівні .

114. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) жительці  села Берег Семенюк Людмилі Павлівні.

115. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь