Розпорядження про скликання позачергової сорок першої сесії

Дата: 02.05.2019 17:09
Кількість переглядів: 685

 ‘Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

 

 

Від  02 травня  2019  р.

 

 

№102

Про скликання позачергової сорок першої  сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

     Керуючись п.20., ч.4., статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергову  сорок першу сесію  Смизької селищної ради восьмого скликання  07 травня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:

 

     

                                                      ПОРЯДОК ДЕННИЙ :   

 

         

         1. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми благоустрою селища Смига та населених пунктів на 2019 рік.

         2. Про внесення змін до Програми ремонту доріг на території Смизької селищної ради на   2019 рік.

         3. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми соціального захисту окремих категорій населення Смизької селищної ради  на 2019 рік.

        4.  Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

        5.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Муховатовій Марії  Савівні (смт Смига).

        6. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення), що перебуває у власності гр. Гавронського Віталія Олександровича (с. Стара Миколаївка).

       7. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, що підлягають    продажу          права власності на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига вул. Заводська).

      8.  Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу права власності на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига вул. Дружби).

        9. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території в межах смт. Смига по вул. Дружби.

        10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності ЗОШ (с. Онишківці).

        11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності ЗОШ (смт Смига).

            12. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж не витребуваних та не переоформлених земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) ПП АВТ ВЕКТОР.

             13.  Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж не витребуваних та не переоформлених земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) СВК «Нива».

            14. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік (На території Смизької ОТГ).

              15. Про розірвання договору оренди земельної ділянки в с. Студянка.

             16. Про розірвання договору оренди земельної ділянки в с. Студянка.

17. Про відміну рішення сесії  Шепетинської сільської ради № 409 від 12 липня 2016 «Про продаж земельної ділянки у власність на земельних торгах (аукціоні)»

18. Про відміну рішення сесії Шепетинської сільської ради  № 410 від 12 липня 2016 «Про продаж земельної ділянки у власність на земельних торгах (аукціоні)»

19. Про продаж земельної ділянки у власність на земельних торгах (аукціоні) в селі Стара Миколаївка.

20. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Головчук Лілії Петрівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

21. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Матюшину Роману Ростиславовичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка

22. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Остапчуку Валерію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка

23. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Прокопчуку Олегу Юрійовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

24. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Кононюку Віталію Степановичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка

25. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Шуршило Роману Миколайовичу  для ведення особистого селянського господарства в с. Нова Миколаївка.

26. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Головчук Лілії Петрівні  для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

27. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Бондарчук Маряні Юріївні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

28. Про передачу земельної ділянки у власність  Романюку Анатолію Євгеновичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

29. Про передачу земельної ділянки у власність  Пріт Марії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Буща

30. Про передачу земельної ділянки у власність  Левковій Надії Євгеніївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка

31. Про передачу земельної ділянки у власність  Левковій Надії Євгеніївні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.

32. Про передачу земельної ділянки у власність  Прокопчуку Юрію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

33. Про передачу земельної ділянки у власність  Прокопчуку Юрію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.

34. Про передачу земельної ділянки у власність  Остапчуку Валерію Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

35. Про передачу земельної ділянки у власність  Матюшину Роману Ростиславовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.

36. Про передачу земельної ділянки у власність  Похильчук Ользі Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

37. Про передачу земельної ділянки у власність  Насоновій Світлані В’ячеславівні  для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Ромасюку Сергію Михайловичу

39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на земельну частку (пай) в замін сертифіката Березівському Олександру Олександровичу

40. Про надання дозволу документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельничук Ользі Миколаївні в с. Стара Миколаївка

41. Про надання дозволу документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кононюку Петру Васильовичу в с. Студянка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              Секретар селищної ради                                                                   В.Мазурок

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь