Розпорядження

Дата: 13.05.2019 13:24
Кількість переглядів: 542

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

Від  11 травня  2019  р.

                                         №  108

 

Про скликання позачергової сорок третьої  сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      Керуючись п.20., ч.4., статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликати позачергову  сорок третю сесію  Смизької селищної ради восьмого скликання  17 травня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:

ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

1.  Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

 

2. Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт туалетних приміщень КЗ "Березька гімназія Смизької селищної ради".

 

 3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Зінчук Дмитру Володимировичу жителю села Берег.

4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Кушнірук Миколі Степановичу жителю села Тур»я.

5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою гр. Полюлюк Василю Гнатовичу жителю смт. Смига.

6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пасічника Ярослава Володимировича жителя села Берег.

7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пасічник Ярославу Володимировичу жителю села Берег.

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Твердохліба Віталія Антоновича  жителя села Берег.

9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Твердохліб Віталію Антоновичу жителю села Берег.

10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою ПП «АВТ ВЕКТОР».

11. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Рудишиній Валентині Володимирівні в с. Шепетин.

12. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Бондарчуку Миколі Степановичу.

13. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Мельничуку Олександру Андрійовичу в с. Стара Миколаївка.

14. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кононюку Михайлу Петровичу в с. Студянка.

15. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кміть Оксані Миколаївні в с. Шепетин.

16. Про передачу земельної ділянки у власність  Шевчику Василю Григоровичу  для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради.

17. Про передачу земельної ділянки у власність  Гавронській Лесі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.

 

 

 

 

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                                   В.Мазурок

 

 

 

 

 

     

                                              

 

 

 

 

              

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь