Розпорядження

Дата: 07.06.2019 16:03
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

Від  07  червня  2019  року

№ 139  

Про скликання чергової сорок п'ятої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову  сорок п'яту  Смизької селищної ради восьмого скликання  27 червня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:

  1. Про програму поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки.
  2.  Про підсумки опалювального сезону 2018-2019 років та заходи щодо підготовки бюджетних установ та комунального господарства селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.
  3. Про затвердження контракту з директором ДКП "Комунальник".
  4. Про структуру штатний розпис КЗ «Центр культури та дозвілля»  Смизької селищної ради.
  5. Про передачу житла у спільну часткову власність гр.Клименку Василю Констянтиновичу.
  6. Про реорганізацію Студянського дошкільного навчального закладу шляхом приєднання до комунального закладу «Студянський  ліцей Смизької селищної ради».
  7. Про реорганізацію Березького дошкільного навчального закладу шляхом приєднання до комунального закладу «Березька гімназія Смизької селищної ради».
  8.  Про передачу земельної ділянки у власність  Мензяку Сергію Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  9. Про передачу земельної ділянки у власність  Головчуку Леоніду Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  10. Про передачу земельної ділянки у власність  Сагат Руслану Богдановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин.
  11. Про передачу земельної ділянки у власність  Гаврилюку Володимиру Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Шепетин.
  12. Про передачу земельної ділянки у власність  Березівській Валентині Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Шепетин.
  13. Про передачу земельної ділянки у власність  Бондарчук Юлії Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  14. Про передачу земельної ділянки у власність  Бондарчук Юлії Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  15. Про передачу земельної ділянки у власність  Горобець Олександру Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  16. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Горобець Олександру Васильовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  17. Про передачу земельної ділянки у власність  Денисюк Лідії Леонідівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в смт.Смига.
  18. Про передачу земельної ділянки у власність  Фесюк Валентині Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  19. Про передачу земельної ділянки у власність  Курічу Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  20. Про передачу земельної ділянки у власність  Вознюку Юрію Ростиславовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність  Вознюку Юрію Ростиславовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність  Пилипчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  23. Про передачу земельної ділянки у власність  Пилипчук Тетяні Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка
  24. Про передачу земельної ділянки у власність  Оліщук Василині Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  25. Про передачу земельної ділянки у власність  Оліщук Василині Іванівні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  26. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Раїсі Степанівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  27. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Раїсі Степанівні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  28. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Халюк Євгенії Михайлівні в с. Студянка
  29. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Струмінській Людмилі Феліксівні в с. Стара Миколаївка
  30. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Стець Лесі Миколаївні в с. Мартинівка
  31. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Вознюк Світлані Михайлівні в с. Студянка
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Нікуліну Денису Святославовичу в с. Стара Миколаївка.
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на  земельної частки (пай) в замін сертифіката Бабичу Роману Петровичу
  34. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  на   земельної частки (пай) в замін сертифіката Бабич Ользі Анатоліївні, Бабич Олені Вікторівні,Бабич Тарасу Вікторовичу
  35. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у комунальну власність Смизької селищної ради (Адмін будівля Смизької селищної ради, вул. Б. Хмельницького, 37).
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  гр. Шупарському Василю Васильовичу жителю села   Ст. Миколаївка
  37.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Ткачук Василю Володимировичу жителю  села Берег

     

     

     

                  Секретар селищної ради                                                      В.Мазурок

     

    .

         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь