Проект рішення Про затвердження батьківської плати

Дата: 24.06.2019 10:09
Кількість переглядів: 1565

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

смизька  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

проект

РІШЕННЯ

 

від «__»  ___________ 2019 року                                                   №

 

Про затвердження батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Смизької селищної ради

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», наказом Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 року № 667 із змінами «Про затвердження Порядку встановлення плати батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах», селищна рада

вирішила:

  1. Встановити вартість харчування однієї дитини в день в дошкільньному навчальному закладі при трьохразовому харчуванні дітей в розмірі 40,00 грн, при дворазовому харчуванні дітей в розмірі 30,00 грн.
  2. Встановити розмір батьківської плати за харчування дітей дошкільного віку у дошкільних навчальних закладах з цілоденним перебуванням дітей, а саме: Смизький ДНЗ, Студянський ДНЗ, Березький ДНЗ в розмірі 40% - 16,00 гривень на день.
  3. Встановити розмір батьківської плати за харчування дітей дошкільного віку у дошкільних навчальних закладах з 6-ти годинним перебуванням дітей, а саме: КЗ «Шепетинська гімназія Смизької селищної ради” в розмірі 40% - 12,00 гривень на день.
  4. Розмір плати зменшується на 50 відсотків для батьків, у сім’ях яких виховується троє і більше дітей.
  5. Звільнити від плати за харчування дітей наступні пільгові категорії населення, а саме:
  1. батьків або осіб, які їх заміняють, у сім’ях, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» від 01.06.2000 року №1768 -III;
  2. дітей-сиріт, дітей-інвалідів і дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;
  3. дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від від 10.04.2015 р. №176 «Про обласну програму соціального захисту учасників антитерористичної операції» та операції об'єднаних сил;
  4. дітей із числа сімей, які прибули на тимчасове перебування з окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.
  1. Встановити, що батьки сплачують батьківську плату лише за дні відвідування дитиною ДНЗ. За дні, у які дитина не відвідувала закладу (у разі хвороби, карантину, санаторного лікування, відпустки батьків або осіб, які їх замінюють, у літній оздоровчий період тощо), плата не вноситься.
  2. Дане рішення вступає в силу з 01.09.2019 року.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики ( Загоруйко В.В.).

 

 

Секретар селищної ради                                                В. Мазурок

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь