Розпорядження

Дата: 26.06.2019 17:57
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

Від  26  червня  2019  року

№ 151  

Про скликання позачергової сорок шостої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

     

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  сорок шосту   сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  05 липня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми благоустрою селища Смига та населених пунктів на 2019 рік.
  2.  Про внесення змін до Програми ремонту доріг на території Смизької селищної ради на   2019 рік.
  3. Про внесення змін до Програми підтримки та поповнення статутного капіталу комунального некомерційного підприємства  «Смизький центр первинної медико- санітарної допомоги» Смизької селищної ради на 2019 рік.
  4. Про програму вуличного освітлення населених пунктів Смизької селищної ради на 2019-2020 роки.
  5. Про внесення змін до Розділу 3 "Фінансове забезпечення" Програми забезпечення діяльності Смизької пожежної команди на 2019 рік.
  6. Про внесення змін до Розділу 4 "Фінансове забезпечення" Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Смизької селищної ради на 2019 рік.
  7. Про внесення змін до цільової Програми розвитку дошкільної освіти у 2019 році.
  8. Про внесення змін до Програми розвитку транскордонного співробітництва, інвестиційної та міжнародної діяльності Смизької селищної ради на 2019-2021 роки.
  9. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.
  10. Про Бюджетний регламент Смизької селищної ради.
  11. Про затвердження положення про робочу групу з визначення пріоритетів формування селищного бюджету Смизької селищної об'єднаної територіальної громади.
  12. Про затвердження положення про бюджетні слухання щодо проекту селищного бюджету Смизької селищної об'єднаної територіальної громади.
  13. Про затвердження порядку публічного звітування про результати виконання селищного бюджету Смизької селищної об'єднаної територіальної громади.
  14. Про внесення змін до рішення селищної ради №1440 від 27.06.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради №1132 від 21.02.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради №1095 від 21.12.2018 "Про структуру, штатний розпис виконавчого апарату селищної ради".
  15. Про передачу земельної ділянки у власність  Мельничуку Миколі Васильовичу для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  16. Про передачу земельної ділянки у власність  Мельничуку Миколі Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  17. Про передачу земельної ділянки у власність  Мельничуку Миколі Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  18. Про передачу земельної ділянки у власність  Антонюк Ірині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  19. Про передачу земельної ділянки у власність  Антонюк Ірині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  20. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Петренюк Юлії Іванівні  для  будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність  Павлик Григорію Кириловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність  Павлик Ганні Михайлівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  23. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Костюк Лідії Миколаївні в с. Стара Миколаївка.
  24. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Загоруйко Ірині Прокопівні в смт.Смига.
  25. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Карпюк  Світлані Андріївні в с. Стара Миколаївка.
  26. Про передачу в запас селищної ради земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Манзюк Тамари Володимирівни в с.Студянка.

       

Секретар селищної  ради

В. Мазурок

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь