Розпорядження

Дата: 06.08.2019 16:09
Кількість переглядів: 447

 

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

 

 

Від  06  серпня  2019  року

 

№172  

Про перенесення позачергової сорок восьмої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      У зв'язку з відсутністю кворуму перенести позачергову  сорок восьму  сесію Смизької селищної ради восьмого скликання на 07 серпня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

1. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми благоустрою селища Смига та населених пунктів на 2019 рік.

2. Про внесення змін до Програми попередження, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2019 рік.

3. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2019 рік.

4. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.

5. Про внесення змін до рішення селищної №1472 від 25.06.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради №1453  від 05.07.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради № 1440 від 27.06.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради №1132 від 21.02.2019 "Про внесення змін до рішення селищної ради №1095 від 21.12.2018 "Про структуру, штатний розпис виконавчого апарату селищної ради".

6. Про внесення змін до розділу 1 "Загальні положення" Тимчасового регламенту роботи Смизької селищної ради.

7. Про внесення змін до рішення селищної ради №788 від 17.07.2018 "Про утворення виконавчого комітету Смизької селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу".

8. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Смизької селищної ради та переліку послуг які надаються віддаленими робочими місцем.
9. Про передачу земельної ділянки у власність  Думіцькій Марії Артемівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

10. Про передачу земельної ділянки у власність  Антонюку Володимиру Ярославовичудля ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.

11.Про передачу земельної ділянки у власність  Ковальчук Людмилі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

12.Про передачу земельної ділянки у власність  Карп’юк Світлані Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

13.Про передачу земельної ділянки у власність  Пахалюку Леоніду Гнатовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

14.Про передачу земельної ділянки у власність  Повх Віталій Володимирович для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

15.Про передачу земельної ділянки у власність  Дацюк Людмилі Василівні для ведення особистого селянського господарства

16.Про передачу земельної ділянки у власність  Кубіцькій Галині Григорівні для ведення особистого селянського господарства.

17.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Кононюку Михайлу Петровичу  для  ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.

18.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Пахалюк Наталії Леонідівні  для  ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.

19.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Хоміцькому Олексію Володимировичу  для  будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.

20.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Марчук Тетяні Степанівні  для  ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.

21.Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Савонюк Лесі Леонтіївні в с. Студянка.

22.Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Федосєєвій Наталії Сергіївні в с. Шепетин.

23.Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Польовій Надії Миколаївні в с. Студянка

24.Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Воробей Олегу Олександровичу в с. Стара Миколаївка.

25. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр.. Ковальчук  Євгенії Петрівні  жительці села Студянка. 

26. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Жупило Тетяні Степанівні жительці села Берег  .

27. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр.. Панчук Віталію Васильовичу жителю села Берег . 

28. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр.. Касько Євгену Йосиповичу жителю села Тур»я. 

29. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр.. Кунці Лізі Тарасівні жительці села Берег .

30. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр..Ліснічуку Миколі Петровичу жителю села Тур»я.

31. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр.. Дацюку Юрію Остаповичу  жителю  села Берег. 

32. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр..Остапчук Олександру Федоровичу жителю села Миньківці.

33. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Остапчук Марії Степанівні жительці села Берег. 

34. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Пащуку Юрію Михайловичу жителю села Берег. 

35.  Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу права власності на земельних торгах ( аукціоні) в селі Берег.

36. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу права власності на земельних торгах ( аукціоні) в селі Миньківці.

37. Про надання дозволу  на виготовлення  проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр.. Фенюк Олександру Дмитровичу жителя села Тур»я.

38. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Штуці Надії Тимофіївні  жительці  села Тур»я. 

39. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Письмак Володимиру Іллічу  жителю міста Дубно. 

40. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Комісарук  Миколі Ростиславовичу жителю  села Берег. 

41. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Грошовик Андрію Йосиповичу жителю  села Верба. 

42. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Наконечнюку Володимиру Никаноровичу жителю села Берег. 

43. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)гр. Ліснічуку Володимиру Степановичу жителю села Верба. 

44. Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної   ділянки  в натурі (на місцевості)гр. Дацюк  Галині Василівні жительці села Комарівка.

45.  Про затвердження   технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної   ділянки  в натурі (на місцевості)гр. Дацюк  Галині Василівні жительці села Комарівка.

46. Різне.

 

 

 

 

 

Секретар селищної ради                                                                         В.Р. Мазурок

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь