Розпорядження

Дата: 16.08.2019 16:46
Кількість переглядів: 740

 
У К Р А Ї Н А
СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА
ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ 
(Восьме скликання)
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

Від  16  cерпня  2019  року    №182  
Про скликання позачергової сорок дев'ятої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання  


 

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  сорок дев'яту  сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  27 серпня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

  •     Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.
  •    Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Дружби в смт. Смига Дубенського району Рівненської області".
  •     Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт вул. Незалежності з відновленням тротуару в смт Смига Дубенського району Рівненської області" (коригування).
  •     Про надання згоди на списання основних засобів з балансу ДКП  “Комунальник”. 
  •    Про внесення змін до Статуту державно-комунального підприємства «Комунальник». 
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування водонапірної башти, басейну та водонапірної станції) в смт. Смига по вул. Заводська, 1.
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування басейну та водонапірної станції) в смт. Смига по вул. Дружби, 15 «Б».
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування приміщення котельні з паливним господарством) в смт. Смига по вул. Дружби, 5 «В».
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування приміщення котельні з паливним господарством) в смт. Смига по вул. Дружби, 5 «А».
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (дільнична лікарня смт Смига) в смт Смига по вул. Б. Хмельницького, 23.
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (ФАП с. Мартинівка) в с. Миньківці по вул. Молодіжна, 30 «А».
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (ФАП с. Миньківці) в с. Мартинівка по вул. Шевченка, 29.
  •     Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левкову Степану Юрійовичу (учасник БД) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка по вул. Івана Франка, 22.
  •     Про затвердження програми з виконання топографо-геодезичних робіт по складанню топографічних планів масштабу 1:2000 для розробки генеральних планів населених пунктів Смизької селищної ради. 
  •     Про надання дозволу  на виготовлення проекту із землестрою на земельну ділянку  для ведення садівництва  жительці села Сапанівчик Нагорній Лілії Ростиславівні. 
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд жительці місто Рівне Лук»янчук Світлані Анатоліївні .
  •    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для ведення особистого селянського жительці місто Рівне Лук»янчук Світлані Анатоліївні .
  •     Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)  жителю села Берег Пасічник Ярославу Володимировичу .
  •     Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)  жительці села Берег Бирчун Галині Романівні.  
  •     Про вилучення земельної ділянки для  сінокосіння  жителя села Тур»я Комісарука Ярослава Пилиповича.
  •     Про вилучення земельної ділянки для сінокосіння жителя Комарівка Василюка Володимира Івановича.
  •     Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення  особистого селянського господарства жителю села Берег Пащук Дмитру Стаховичу. 
  •     Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення  особистого селянського господарства жителю села Берег Пащук Дмитру Стаховичу. 
  •     Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Братійчуку Миколі Івановичу в с. Студянка.
  •    Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пархут Тетяні Михайлівні в с. Студянка.
  •     Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Ансімову Володимиру Володимировичу в с. Стара Миколаївка.

Секретар селищної ради                                               В.Р. Мазурок
  
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь