Пошук

Розпорядження

Дата: 16.08.2019 16:46
Кількість переглядів: 682

 
У К Р А Ї Н А
СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА
ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ 
(Восьме скликання)
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

Від  16  cерпня  2019  року    №182  
Про скликання позачергової сорок дев'ятої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання  


 

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  сорок дев'яту  сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  27 серпня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

  •     Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.
  •    Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Дружби в смт. Смига Дубенського району Рівненської області".
  •     Про затвердження робочого проекту "Капітальний ремонт вул. Незалежності з відновленням тротуару в смт Смига Дубенського району Рівненської області" (коригування).
  •     Про надання згоди на списання основних засобів з балансу ДКП  “Комунальник”. 
  •    Про внесення змін до Статуту державно-комунального підприємства «Комунальник». 
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування водонапірної башти, басейну та водонапірної станції) в смт. Смига по вул. Заводська, 1.
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування басейну та водонапірної станції) в смт. Смига по вул. Дружби, 15 «Б».
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування приміщення котельні з паливним господарством) в смт. Смига по вул. Дружби, 5 «В».
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування «ДКП «Комунальник» (для  обслуговування приміщення котельні з паливним господарством) в смт. Смига по вул. Дружби, 5 «А».
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (дільнична лікарня смт Смига) в смт Смига по вул. Б. Хмельницького, 23.
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (ФАП с. Мартинівка) в с. Миньківці по вул. Молодіжна, 30 «А».
  •     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в комунальну власність Смизької селищної ради для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (ФАП с. Миньківці) в с. Мартинівка по вул. Шевченка, 29.
  •     Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Левкову Степану Юрійовичу (учасник БД) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка по вул. Івана Франка, 22.
  •     Про затвердження програми з виконання топографо-геодезичних робіт по складанню топографічних планів масштабу 1:2000 для розробки генеральних планів населених пунктів Смизької селищної ради. 
  •     Про надання дозволу  на виготовлення проекту із землестрою на земельну ділянку  для ведення садівництва  жительці села Сапанівчик Нагорній Лілії Ростиславівні. 
  •     Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд жительці місто Рівне Лук»янчук Світлані Анатоліївні .
  •    Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для ведення особистого селянського жительці місто Рівне Лук»янчук Світлані Анатоліївні .
  •     Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)  жителю села Берег Пасічник Ярославу Володимировичу .
  •     Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості)  жительці села Берег Бирчун Галині Романівні.  
  •     Про вилучення земельної ділянки для  сінокосіння  жителя села Тур»я Комісарука Ярослава Пилиповича.
  •     Про вилучення земельної ділянки для сінокосіння жителя Комарівка Василюка Володимира Івановича.
  •     Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення  особистого селянського господарства жителю села Берег Пащук Дмитру Стаховичу. 
  •     Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення  особистого селянського господарства жителю села Берег Пащук Дмитру Стаховичу. 
  •     Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Братійчуку Миколі Івановичу в с. Студянка.
  •    Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Пархут Тетяні Михайлівні в с. Студянка.
  •     Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Ансімову Володимиру Володимировичу в с. Стара Миколаївка.

Секретар селищної ради                                               В.Р. Мазурок
  
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь