Розпорядження

Дата: 23.09.2019 17:28
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

Від  06 вересня  2019  року

 

№195   

Про скликання чергової п'ятдесятої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову  п'ятдесяту сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  26 вересня 2019 року о 09.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

  1. Про затвердження положення про конкурс громадських проектів Смизької ОТГ.
  2. Про затвердження Регламенту роботи відділу "Центр надання адміністративних послуг" Смизької селищної ради.
  3. Про затвердження батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах Смизької селищної ради.
  4. Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Смизької селищної ради у 2019/2020 навчальному році.
  5. Про скасування рішення селищної ради № 1523 від 07.08.2019  "Про передачу на баланс ДКП «Комунальник» зовнішніх мереж вуличного освітлення селищної ради".
  6. Про надання згоди на списання основних засобів з балансу ДКП "Комунальник".
  7. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2019 рік.
  8. Про внесення змін до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми соціального захисту окремих категорій населення Смизької селищної ради  на 2019 рік.
  9.  Про внесення змін до Програми розвитку транскордонного співробітництва, інвестиційної та міжнародної діяльності Смизької селищної ради на 2019-2021 роки.
  10. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік.
  11. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки для ведення  особистого селянського господарства жителю села Тур»я Письмак Мойсею Федоровичу.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд жителю села  Онишківці Полюлюк Василю Олексійовичу .
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для ведення особистого селянського жителю села Онишківці Полюлюк Василю Олексійовичу .
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) на земельну ділянку для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд жителю села  Онишківці Полюлюк Володимиру Васильовичу.
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права власності на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига).
  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для рибогосподарських потреб, яка перебуває в оренді гр. Мельничука Віталія Миколайовича за межами с. Берег на території Смизької  селищної ради (с. Берег).
  17. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок, що        підлягають продажу права власності на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига).
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Головному Управлінню Національної поліції в Рівненській області (с. Шепетин).
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кибалюку Івану Федоровичу (смт Смига).
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Козакевич Оксані Самойлівні (с. Стара Миколаївка).
  21. Про внесення змін в рішення Смизької селищної ради № 1175 від 21 лютого 2019р. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування ДКП «Комунальник» (смт Смига).
  22. Про надання дозволу  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Письмаку Мойсею Федоровичу (с. Тур'я).
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) гр. Полюлюку Василю Олексійовичу (с. Онишківці).
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Полюлюку Василю Олексійовичу (с. Онишківці). ОСГ
  25. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Полюлюку Володимиру Васильовичу (с. Онишківці).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) гр. Смоляру Петру Миколайовичу (с. Студянка).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) гр. Смоляру Петру Миколайовичу (с. Студянка). № 2
  28. Різне.

 

 

Секретар селищної ради                                                  В.Р. Мазурок

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь