Розпорядження

Дата: 11.10.2019 14:55
Кількість переглядів: 732

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

Від 10 жовтня  2019  року

 

              №229         

Про скликання позачергової п'ятдесят першої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

 

 

      Відповідно до статті 46 Закону України«Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  п'ятдесят першу сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  22 жовтня 2019 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

  1. Про внесення змін до цільової Програми розвитку дошкільної освіти у2019 році.
  2. Про внесення змін до Програми розвитку Нової української школи на 2019 рік.
  3. Про внесення змін  до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми  благоустрою  селища Смига та населених пунктів на 2019 рік.
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради №1087 від 21.12.2018 р. «Про Програму»Фінансової підтримки комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2019-2020 роки»
  5. Про внесення змін  до селищного бюджету на 2019 рік.
  6. Про звіт про роботу заступника селищного голови Приходович А.А.
  7. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Лесі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  8. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Лесі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  9. Про передачу земельної ділянки у власність  Приходчук Надії Дмитрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  10. Про передачу земельної ділянки у власність  Приходчук Надії Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  11. Про передачу земельної ділянки у у спільну сумісну власність  Бондарчуку Миколі Степановичу та Бондарчук Ірині Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  12. Про передачу земельної ділянки у власність  Бондарчуку Миколі Степановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  13. Про передачу земельної ділянки у власність  Куклінській Марії Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Тур’я .
  14. Про передачу земельної ділянки у власність  Куклінській Марії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства в с. Тур’я
  15. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Каірову Роману Миколайовичу  для  ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин.
  16. Про передачу земельної ділянки у власність  Халюк Євгенії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  17. Про передачу земельної ділянки у власність  Струмінській Людмилі Феліксівні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.
  18. Про передачу земельної ділянки у власність  Мазурок Вікторії Ростиславівні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  19. Про передачу земельної ділянки у власність  Карпюк Світлані Андріївні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.
  20. Про передачу земельної ділянки у власність  Салійчуку Сергію Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність  Кононюк Оксані Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  22. Про передачу земельної ділянки у власність  Пахалюку Миколі Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  23. Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність  Обламській Тамарі Петрівні та Циберт Валентині Петрівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Шепетин.
  24. Про передачу земельної ділянки у власність  Обламській Тамарі Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин.
  25. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Рудаковій Галині Матвіївні в с. Стара Миколаївка.
  26. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Надбродному Василю Андрійовичу в с. Мартинівка.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сучак Нелі Володимирівні (смт Смига).
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дрозденко Марії Володимирівні (с. Стара Миколаївна).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Ільчук Ірині Василівні (с. Шепетин).
  30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність шляхом викупу гр. Марчак Людмилі Іванівні (с. Стара Миколаївка).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ДКП «Комунальник» (смт Смига).
  32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Савко Ользі Іванівні (с. Студянка).
  33.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування  житлового  будинку, господарських будівель та споруд  жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  34. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  35. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  36.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Степюк  Ганні  Тимофіївні.
  37.  Про надання дозволу  на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства жителю села Берег Мазорчук Руслану Вікторовичу.
  38.  Про припинення  права користування земельною ділянкою  для ведення особистого селянського господарства  жителю смт. Смига  Міщук Мефодію Івановичу.
  39.  Про надання  дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність , за рахунок земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності (01.02- для  ведення фермерського господарства) жителю села Берег Гнатюк Аркадію Олексійовичу.
  40. Про затвердження зразка бюлетеня для таємного голосування з звільнення секретаря Смизької селищної ради.
  41. Про звільнення секретаря Смизької селищної ради
  42. Різне.

 

 

Секретар селищної ради                                                  В.Р. Мазурок

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь