Розпорядження

Дата: 21.11.2019 14:01
Кількість переглядів: 600

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

С Е Л И Щ Н О Г О   Г О Л О В И

Від 21 листопада  2019  року

 

              № 264                                        

Про скликання позачергової

п'ятдесят другої сесії Смизької

селищної ради восьмого скликання

 

 

      Відповідно до статті 46 Закону України«Про місцеве самоврядування в Україні», в зв'язку з відсутністю кворуму, скликати позачергову  п'ятдесят другу сесію Смизької селищної ради восьмого скликання  25 листопада 2019 року о 11.00 годині в приміщенні будинку культури з наступним порядком денним:

                                         

  1. Про дострокове припинення повноваження депутата Смизької селищної ради восьмого скликання Ляховця Ігоря Степановича.
  2. Про внесення змін до «Програми роботи з обдарованою молоддю Смизької селищної ради на 2019-2020  роки».
  3. Про внесення змін до цільової Програми розвитку дошкільної освіти у2019 році.
  4. Про внесення змін до Програми розвитку Нової української школи на 2019 рік.
  5. Про внесення змін  до розділу ІІІ «Фінансове забезпечення» Програми  благоустрою  селища Смига та населених пунктів на 2019 рік.
  6. Про внесення змін до рішення селищної ради №1087 від 21.12.2018р. «Про Програму» Фінансової підтримки комунальних підприємств Смизької селищної ради та здійснення внесків до їх статутного капіталу на 2019-2020 роки»
  7. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Смизької селищної ради на 2019 рік.
  8. Про внесен змін  до Програми забезпечення діяльності Смизької селищної пожежної команди на 2019рік
  9. Про внесен змін  до селищного бюджету на 2019 рік.
  10. Про внесення змін до Статуту КНП «Смизький ЦПМСД».
  11. Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів  на 2020 рік.
  12. Про затвердження договору оренди нерухомого майна.
  13. Про автономізацію бухгалтерського обліку дошкільних навчальних закладів Смизької селищної ради.
  14. Про автономізацію бухгалтерського обліку КЗ «Центр культури та дозвілля»  Смизької селищної ради.
  15. Про внесення змін до рішення селищної ради «Про структуру штатний розпис бюджетних установ Смизької селищної ради».
  16. Про затвердження ПКД за проектом «Капітальний ремонт фасаду комунального закладу «Шепетинська гімназія Смизької селищної ради» за адресою вул.Шкільна, 9 с.Шепетин Дубенського району Рівненської області.»
  17. Про затвердження ПКД за проектом «Капітальний ремонт покрівлі комунального закладу «Шепетинська гімназія Смизької селищної ради» за адресою вул.Шкільна, 9 с.Шепетин Дубенського району Рівненської області.»
  18. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Лесі Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  19. Про передачу земельної ділянки у власність  Стець Лесі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  20. Про передачу земельної ділянки у власність  Приходчук Надії Дмитрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Студянка.
  21. Про передачу земельної ділянки у власність  Приходчук Надії Дмитрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  22. Про передачу земельної ділянки у у спільну сумісну власність  Бондарчуку Миколі Степановичу та Бондарчук Ірині Василівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  23. Про передачу земельної ділянки у власність  Бондарчуку Миколі Степановичу для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  24. Про передачу земельної ділянки у власність  Куклінській Марії Олексіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Тур’я .
  25. Про передачу земельної ділянки у власність  Куклінській Марії Олексіївні для ведення особистого селянського господарства в с. Тур’я
  26. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Каірову Роману Миколайовичу  для  ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин.
  27. Про передачу земельної ділянки у власність  Халюк Євгенії Михайлівні для ведення особистого селянського господарства в с. Студянка.
  28. Про передачу земельної ділянки у власність  Струмінській Людмилі Феліксівні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.
  29. Про передачу земельної ділянки у власність  Мазурок Вікторії Ростиславівні для ведення особистого селянського господарства в с. Мартинівка.
  30. Про передачу земельної ділянки у власність  Карп’юк Світлані Андріївні для ведення особистого селянського господарства в с. Стара Миколаївка.
  31. Про передачу земельної ділянки у власність  Салійчуку Сергію Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  32. Про передачу земельної ділянки у власність  Кононюк Оксані Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  33. Про передачу земельної ділянки у власність  Пахалюку Миколі Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара Миколаївка.
  34. Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність  Обламській Тамарі Петрівні та Циберт Валентині Петрівні  для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Шепетин.
  35. Про передачу земельної ділянки у власність  Обламській Тамарі Петрівні для ведення особистого селянського господарства в с. Шепетин.
  36. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Рудаковій Галині Матвіївні в с. Стара Миколаївка.
  37. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Надбродному Василю Андрійовичу в с. Мартинівка.
  38. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Лахіта Ользі Володимирівні в с. Мартинівка.
  39. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Семеренко Миколі Павловичу в с. Мартинівка.
  40. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай)) Марчук Світлані Романівні на території Смизької селищної ради
  41. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай)) Василюк Ользі Дмитрівні на території Смизької селищної ради
  42. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай)) Грицак Ганні Євгеніївні на території Смизької селищної ради
  43. Про вихід із членів особистого селянського господарства Свередюка Дмитра Юрійовича
  44. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Штука Наталії Петрівні в с. Стара Миколаївка.
  45. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шевчуку Олександру Степановичу  в с. Мартинівка.
  46. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Шевчуку Олександру Степановичу  в с. Стара Миколаївка.
  47. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Панасюку Василю Тимофійовичу в с. Стара Миколаївка.
  48. Про передачу земельної ділянки у власність  Фінюк Тамарі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства в с. Тур’я .
  49. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  цільове призначення якої змінються Горобцю Олександру Васильовичу  для  будівництва і обслуговування житлового будинку в с. Студянка.
  50. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козаковій Мар’яні Василівні  в с. Студянка.
  51. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Козачуку Олександру Андрійовичу  в с. Стара Миколаївка.
  52. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Чучупаловій Вікторії Олегівні  в с. Студянка.
  53. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Жук Миколі Івановичу в с. Стара Миколаївка.
  54. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Нагорній Надії Андріївні в с. Студянка.
  55. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Шелюк Марії Іллівні  для  будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Нова Миколаївка.
  56. Про передачу земельної ділянки у власність  Кузьмич Степану Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Мартинівка.
  57. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки у власність  Прихорчуку Роману Анатолійовичу  для  будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Стара  Миколаївка.
  58. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай) Денисюку Олександру Анатолійовичу на території Смизької селищної ради
  59. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай) Мандина Любов Миколаївні на території Смизької селищної ради
  60. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай) Канарській Галині Олександрівні на території Смизької селищної ради
  61. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай) Коханець Анатолію Васильовичу на території Смизької селищної ради
  62. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства(земельна частка (пай) Коханець Анатолію Васильовичу на території Смизької селищної ради
  63. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Польовій Ларисі Степанівні  в с. Стара Миколаївка.
  64. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Денисюк Лідії Леонідівні  в с. Стара Миколаївка.
  65. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Марчак Ірині Вікторівні  в с. Стара Миколаївка.
  66. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Герис Миколі Анатолійовичу  в с. Студянка.
  67. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Приходчук Івану Миколайовичу в с. Студянка.
  68. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Якимчуку Андрію Івановичу  в с. Студянка.
  69. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Гончаруку Юрію Михайловичу в с. Голуби.
  70. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Федюк Лесі Степанівні в с. Шепетин.
  71. Про надання дозволу на виготовлення  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Домбіцькому Сергію Володимировичу  в с. Шепетин.
  72. Про передачу земельної ділянки у власність  Кузьміч Лариси Василівні для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  73. Про передачу земельної ділянки у власність  Смоляр Марії Валентинівні для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  74. Про передачу земельної ділянки у власність  Марчуку Юрію Петровичу для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  75. Про передачу земельної ділянки у власність  Нечипорук Любов Степанівні для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  76. Про передачу земельної ділянки у власність  Бондаренко Олені Олександрівні для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  77. Про передачу земельної ділянки у власність  Свінтозельському Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  78. Про передачу земельної ділянки у власність  Бабич Ларисі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства на території Смизької селищної ради
  79. Про вихід із членів особистого селянського господарства Прокопчук Марії Василівні
  80. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Кононюк Юлія Миколаївні  в с. Студянка.
  81. Про затвердження звіту про експертно - грошову оцінку земельної ділянки що відводиться у власність шляхом продажу права на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига).
  82. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність шляхом викупу гр. Марчак Людмилі Іванівні (с. Стара Миколаївка).
  83. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дрозденко Марії Володимирівні (с. Стара Миколаївка).
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ДКП «Комунальник» ДІЛЯНКА 1 (смт Смига).
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ДКП «Комунальник» ДІЛЯНКА 2 (смт Смига).
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ДКП «Комунальник» ДІЛЯНКА 3 (смт Смига).
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування ДКП «Комунальник» ДІЛЯНКА 4 (смт Смига).
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом продажу права власності на земельних торгах (аукціоні) (смт Смига).
  89. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Сукач Нелі Володимирівні (смт Смига).
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ільчук Ірині Василівні (с. Шепетин).
  91. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Головному Управлінню Національної поліції в Рівненській області (с. Шепетин).
  92. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Пилипчуку Валентину Валентиновичу (с. Стара Миколаївка).
  93. Про надання в оренду земельних часток (паїв) ПП Агро-Експрес-Сервіс (с. Берег).
  94.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва і обслуговування  житлового  будинку, господарських будівель та споруд  жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  95. Про  затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  96. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Буйновській Любові Володимирівні .
  97. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Степюк  Ганні  Тимофіївні.
  98.  Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для ведення особистого селянського  господарства жительці села Берег Степюк  Ганні  Тимофіївні.
  99. Про надання дозволу  на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства жителю села Берег Мазорчук Руслану Вікторовичу.
  100. Про припинення  права користування земельною ділянкою  для ведення особистого селянського господарства  жителю смт. Смига  Міщук Мефодію Івановичу.
  101. Про надання  дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність , за рахунок земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності (01.02- для  ведення фермерського господарства) жителю села Берег Гнатюк Аркадію Олексійовичу.
  102. Про надання  дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність , за рахунок земель сільськогосподарського призначення  комунальної власності (01.02- для  ведення фермерського господарства) жительці  села Берег Гнатюк Ользі Гаврилівні.
  103. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель та споруд жительці села Студянка Пахалюк  Марії Василівні.
  104. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства взамін успадкованого  сертифіката на право  на земельну  частку (пай)   жительці  села Онишківці  Струмінській Тетяні  Степанівні.
  105. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства взамін успадкованого  сертифіката на право  на земельну  частку (пай)   жителю  села Онишківці  Струмінському Олександру  Михайловичу.
  106. Різне.

 

Секретар селищної ради                                                  В.Р. Мазурок

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь