Пошук

Оголошення

Дата: 25.11.2019 16:02
Кількість переглядів: 560

    

Шановні депутати Смизької селищної ради!

 

    Зважаючи на те, що засідання сесій селищної ради 22.10.2019, 26.10.2019, 21.11.2019 та 25 11.2019 не відбулися у зв’язку з відсутністю кворуму,  у четвер 28 листопада 2019 року, згідно розпорядження селищного голови №265 від 25.11.2019 року відбудеться перенесене засідання Смизької селищної ради. На порядок денний позачергової сесії винесено103 питання, які є важливими не лише для загального забезпечення життєдіяльності громади, а й для окремих мешканців Смизької об’єднаної територіальної громади. Серед питань порядку денного проекти рішень, котрі потребують нагального вирішення, зокрема, щодо внесення змін до селищного бюджету, про затвердження проектно-кошторисної документації щодо проведення капітальних ремонтів, про внесення змін до програм, реалізація яких забезпечить ефективну діяльність Смизької селищної ради, тощо.

    У разі не вирішення вищезазначених питань, виконавчий комітет Смизької селищної ради буде не в змозі провести оплати з проведення капітальних ремонтів та виділенні державою субвенції будуть повернуті до державного бюджету.

  У відповідності до ст. 18 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повідомляємо, що на Вас покладені обов’язки щодо додержання  Конституції та законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, регламенту ради та інших нормативно-правових актів, що визначають порядок діяльності ради та її органів; а також обов’язок брати участь у роботі ради, постійних комісій та інших її органів, до складу яких він входить, всебічно сприяти виконанню їх рішень; виконувати доручення ради, її органів, сільського, селищного, міського голови чи голови ради; інформувати їх про виконання доручень.

 Шановні селищні обранці, просимо Вас проявити свій депутатський обов’язок і запрошуємо Вас прийти на засідання селищної ради та підтримати мешканців Смизької об’єднаної територіальної громади у вирішенні їх проблем.

    Виконавчий комітет Смизької селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь