Пошук

ЗАСІДАННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Дата: 22.05.2020 10:02
Кількість переглядів: 429

21 травня відбулося чергове засідання молодіжної ради Смизької громади у новому форматі: онлайн + офлайн. Як це було? - Незвично, адже потрібно було тримати увагу та слідкувати за молодіжними депутатами на засіданні та в зумі, але практично і дієво.

Нагадаємо, що Молодіжна рада - це консультативно-дорадчий орган селищної ради з питань молодіжної політики, створений рішенням депутатів №959 від 13 листопада 2018 року.

Про що говорили?
1. Про громадські проекти та як добитися виділення коштів з місцевого бюджету на їх реалізацію.
2. Про #МарафонВідповідальності та підписання меморандуму про співпрацю з Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation.
3. Про підсумки благодійної акції "Допомога медикам Смизької громади".
4. Про планування діяльності у травні - червні 2020 року.

Що вирішили?
1. Звернутися до селищної ради та депутатського корпусу із повторним клопотанням про виділення коштів на реалізацію громадських проєктів.
2. Провести підготовчі роботи для облаштування дитячого майданчика в с. Нова Миколаївка.
3. Приєднатися до Марафону відповідальності, під час якого кожен член молодіжної ради посадить соняшники у своєму селі та буде робити відповідальні вчинки заради втілення позитивних змін. Спільно з селищною радою облаштувати зелену зону по вулиці Заводська, висадити Алею відповідальності соняхами та доглядати за ними протягом року.
4. Звернутися до Фонду Родини Богдана Гаврилишина щодо підписання меморандуму про співпрацю та проведення спільних акцій для молоді.
5. Придбати безконтактний термометр для потреб станції ЕшМД в с. Берег.
6. Спільно з місцевою владою створити умови для сортування сміття в с. Мартинівка та придбати сміттєві баки, залучивши кошти з місцевого бюджету та допомогу спонсорів.
7. Шукати можливості для придбання гри "Молодіжна рада" від ТОВ Світ Громад для запровадження системної роботи з молоддю у літній період.

На засідання молодіжної ради завітав заступник селищного голови Олександр Федоров та пообіцяв посильну підтримку з боку місцевої влади щодо реалізації запланованих ініціатив. Сподіваємося, обіцянку буде дотримано, а задумане виконано вчасно та якісно.

Наступне засідання відбудеться вже в червні, зважаючи на карантинні заходи та актуальну ситуацію. Бережіть себе та будьте здорові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь