ГРОМАДСЬКИЙ ПРОЄКТ №3: «Автобусна зупинка – комфорт пасажирів».

Дата: 12.06.2020 15:19
Кількість переглядів: 401


Знайомимо жителів громади, депутатів Смизької селищної ради з наступним проєктом-переможцем Конкурсу громадських проектів Смизької ОТГ для реалізації в 2020 році.
Назва проєкту: «Автобусна зупинка – комфорт пасажирів».
Автор проєкту: Остапчук Людмила Василівна.
Місце реалізації: с. Комарівка.
Кількість набраних балів: 187 б.
Загальна вартість проєкту: 25 000 грн.

Реалізація проєкту передбачає облаштування автобусної зупинки в с. Комарівки по вулиці Кондратюка (у центрі села). Рейсовий автобус заходить до села 5 разів на день 7 разів на тиждень, а шкільний автобус – 2 рази на день 5 днів на тиждень. Цей проєкт спрямований на створення комфортних та безпечних умов очікування транспорту в с. Комарівка, особливо під час поганих погодних умов. Бенефіціарами проєкту є 241 житель села, з них 17 – діти дошкільного віку та 33 школярі (6-16 р.).
Ініціатори проєкту зобов’язуються в якості власного внеску забезпечити підготовку/облагородження території, доставку та встановлення автобусної зупинки.

Нещодавно вдалося придбати автобусну зупинку в с. Онишківці. Це стало можливим, бо кошти на її закупівлю були закладені в Програму благоустрою минулого року при планування бюджету. А кошти на реалізацію громадських проєктів, нажаль, не були закладені в бюджет. Проте не зважаючи на складну економічну ситуацію не тільки в країні, а й в громаді також, будемо старатися знайти кошти, переконувати депутатів проголосувати за фінансування громадських проєктів, бо нам важливо розвивати громадянське суспільство та підтримувати громадські ініціативи.

P. S. На фото - місце в с. Комарівка, де має розміщуватися автобусна зупинка.

Світлина від Смизька громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь