ЖИТЕЛЬКА СМИГИ ПРЕДСТАВЛЯЄ МІЖНАРОДНИЙ ФОНД НА РІВНЕНЩИНІ

Дата: 14.06.2020 23:44
Кількість переглядів: 439

 

Костюк Вікторія, голова Молодіжна рада Смизької громади, керівниця Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН", членкиня виконавчого комітету Смизької селищної ради, буде представляти Фонд родини Богдана Гаврилишина в Рівненській області у 2020 році.

Таку новину опублікував нещодавно Фонд на своєму сайті. У квітні цього року Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation оголосив конкурс на амбасадорів у кожній з областей України. На таку роль могли претендувати випускники та випускниці однієї з програм Фонду, які вільно володіють українською мовою (знання англійської є перевагою), мають високі комунікаційні та презентаційні навички, сповідують цінності Фонду, вірять у позитивні зміни в Україні та займають активну громадянську позицію.

Вікторія є випускницею Програми "Молодь змінить Україну-2018" та Програми "Креативна молодь змінить Україну-2019". Активна громадська позиція та участь у житті громади, а також досвід роботи в органах місцевого самоврядування, в міжнародних проєктах, дозволили нашій землячці з гідністю пройти конкурсний відбір, щоб стати драйвером у поширенні цінностей Фонду на Рівненщині. Нову роль буде виконувати на громадських засадах у вільний від основної діяльності час.

За короткий час, разом з молодіжною радою, вдалося залучити нових партнерів до участі у Марафоні відповідальності та розповісти молоді більше 20 громад про Декларацію відповідальної людини, створеної Богданом Гаврилишиним у 2014 році. Також до висадки соняшників сорту "Богдана Гаврилишина" були задіяні і місцеві громадські організації, клубні установи, комунальні заклади, діяльність яких безпосередньо пов"язана з розвитком молоді

Нам дуже приємно, що молодь Смизької громади творить позитивний імідж не лише свого селища, а й області вцілому, допомагає налагоджувати зовнішню комунікацію та довірливі відносини з іншими громадами та іноземними партнерами.

Вікторії бажаємо успіхів та реалізації нових цікавих ідей! Нам важливо, щоб молодь нашої ОТГ розвивалася і самореалізувалася вдома, не залишаючи провінційного селища, адже, як бачимо, у наш час все можливо і все в наших руках!

#bh15 #ChangeUkraine #діємовідповідально

Світлина від Смизька громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь