Пошук

СМИЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА ВИСЛОВЛЮЄ ПОДЯКУ ТОВ «ПРИКАРПАТЗАХІДТРАНС» ЗА ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ ВУЛ. ДРУЖБИ

Дата: 03.07.2020 13:20
Кількість переглядів: 674

 

25 травня 2020 року Смизька селищна рада звернулася до голови Рівненської ОДА Віталія Коваля та ряду підприємств, які провадять свою діяльність на території Смизької ОТГ та користуються дорогою по вул. Дружба в смт Смига щодо ремонту даного автошляху.

Оскільки дане звернення та усні перемовини не принесли результатів,  17 червня Смизька селищна рада звернулася окремо до ТОВ «Прикарпатзахідтранс» із листом, де описує причини поганого стану дорожнього покриття та труднощі, які виникають в результаті. У цьому зверненні адміністрація селищної ради просила надати благодійну допомогу у вигляді проведення поточного ремонту на ділянці дороги по вул. Дружби.

Дане підприємство позитивно відреагувало на наше звернення та уклало з селищною радою договір щодо виконання робіт з ямкового ремонту по вул. Дружба. Вартість робіт по даному договору складає 302 249 грн. Оскільки попередньо було домовлено про ремонт 684 кв. м., а по факту вийшло 810 кв.м., то з ТОВ «Прикарпатзахідтранс» буде укладено додаткову угоду щодо надання благодійної допомоги.

Смизька селищна рада висловлює подяку керівництву  ТОВ «Прикарпатзахідтранс» за соціально відповідальний підхід при веденні підприємницької діяльності та сподівається на подальшу співпрацю в галузі розвитку Смизької громади та підвищення рівня якості життя громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь