Дорожньо-транспортні пригоди та робота з дітьми: у Рівному пройшли навчання для поліцейських офіцерів громад

Дата: 27.07.2020 15:45
Кількість переглядів: 240

Теоретичні заняття для дільничних офіцерів поліції, які обслуговують території ОТГ Рівненщини відбулися у Головному управлінні Національної поліції області вчора, 24 липня.

Теоретичними знаннями та практичним досвідом роботи з дітьми ділилася старший інспектор ювенальної превенції обласного управління Тетяна Михайлюк. Зокрема, про особливості індивідуально-профілактичної роботи з дітьми, які схильні до вчинення правопорушень та перебувають на профілактичних обліках у поліції. Закцентувала увагу Тетяна Михайлюк і на проведенні заходів профілактики з батьками чи законними представниками дитини, особами, які втягують неповнолітніх у злочинну діяльність.

Не залишили поза увагою і питання комунікації з дітьми, їх опитування, поліцейське піклування. А жваве обговорення аудиторії викликала проблема неналежного виконання батьківських обов’язків.

Про особливості оформлення дорожньо-транспортних пригод говорили зі співробітником відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП Управління патрульної поліції Рівненської області Миколою Карпюком. Оскільки дехто із поліцейських офіцерів громад уже стикався із необхідністю документування автопригоди, то це заняття проходило у формі «питання-відповідь». Зокрема, розглянули: складання схеми ДТП, освідування на стан сп’яніння, європротоколи, страхові випадки, вулично-дорожню мережу, тощо.

Поліцейські офіцери громади????‍?? продовжують вдосконалюватися, аби все якісніше надавати поліцейські послуги на територіях громад.

Світлина від Поліцейський офіцер громади в Рівненській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь