Робота  центрів зайнятості залежатиме від кольору «карантинної» зони 

Дата: 07.08.2020 13:23
Кількість переглядів: 694

Служба зайнятості відновлює особистий прийом громадян і готова до надання послуг з працевлаштуванні не тільки онлайн, а й безпосередньо у центрах зайнятості.

Це стосується всіх центрів зайнятості та філій, розміщених у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки. З частковими обмеженнями продовжують працювати центри зайнятості в районах, де визначено «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень небезпеки.

До сьогодні для Рівненщини визначена зелена «карантинна» зона, тож двері обласної служби зайнятості відкриті для відвідувачів. Обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил.

У звичному режимі працюють і філії в районах, крім Костопільської районної філії.

Водночас, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде щотижнево по п'ятницях оновлювати дані про «карантинні» зони, які будуть діяти з понеділка наступного тижня. Від цього рішення залежатиме робота центрів зайнятості.

Інформація про контакти базових центрів зайнятості та філій Рівненського обласного центру зайнятості – за посиланням https://bit.ly/33Chknm

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном гарячої лінії Рівненського обласного центру зайнятості: (0362) 63 31 06.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь