В ШЕПЕТИНІ ВОЛОНТЕРИ ОРГАНІЗУВАЛИ КІНОТЕАТР ПІД ВІДКРИТИМ НЕБОМ

Дата: 17.08.2020 11:06
Кількість переглядів: 565


В Смизькій громаді діє Школа волонтерства "Простір добрих справ", учасниками якої стала молодь нашої громади.  Учасники Школи вже пройшли он-лайн навчання з волонтерства, лідерства, командної роботи та проектного менеджменту та багато говорять про проблеми населених пунктів, де вони проживають, а також думають як їх можна вирішити. 

Ось до прикладу,  активна команда з села Шепетин (а це шість чудових молодих людей) зініціювала в своєму селі створення кінотеатру під відкритим небом "Spirit" (що з англійської означає "ДУХ").

Як виявилося багатьох турбує, що в селі практично відсутнє цікаве, змістовне дозвілля для молоді, молодь мало спілкується та розвивається залежність від гаджетів. Під час обговорення виникла ідея створити кінотеатр просто неба, де ми могли б показувати мультфільми/фільми для дітей, які утверджують такі цінності як - добро, підтримка, відповідальність, любов до рідного краю, дружба, взаємодопомога і т.д. Учасники школи почали думати як все втілити в життя. Попросили проектор в Смизькій селищній раді, ми не відмовили і радо підтримали ініціативу дітей,  
І так, за годину до початку юні волонтери вже були на місці, носили та розміщували екран, проектор, переноски, колонки та багато інших речей.
О 20:00 кіновечір розпочався.
 Дивились дуже світний, надихаючий та мотивуючий мультфільм "Спіріт: душа прерій" про молодого жеребця, який найбільше в світі любив свободу та свій рідний край. Було дуже атмосферно. Діти та молодь хочуть ще. Тому вирішили наступної неділі продовжити.
А ще є запит від молодих батьків - хочуть і своє дозвілля зробити цікавішим. Тому  після мультфільму для дітей, планується показ фільму про сімейні цінності для дорослих.

 

Проєкт “Школа волонтерства "Простір добрих справ” реалізується громадською організацією "Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН" за підтримки БО Львівська освітня фундація в рамках програми “Розвиток волонтерства в громадах”.

Світлина від Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН".

Світлина від Агенція розвитку громад

Світлина від Агенція розвитку громад

Світлина від Агенція розвитку громад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь