Вітаємо з початком нового навчального року!

Дата: 01.09.2020 08:49
Кількість переглядів: 395

Сьогодні, 1 Вересня, у кожному навчальному закладі пролунає Перший дзвінок! Тож, відділ освіти, молоді та спорту Смизької селищної ради сердечно вітає із початком нового 2020-2021 навчального року!

Сьогодні особливо урочистий і хвилюючий день, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Для кожного з нас 1 вересня – це символ нових перспектив і можливостей. Для тих, хто вперше переступить шкільний поріг, – це найбільш хвилюючий день. Нехай він стане для них не тільки яскравим спогадом, але і вдалим стартом у велике життя, а кожен день в школі буде наповнений цікавими уроками, новими зустрічами і дивовижними відкриттями.

Дорогі педагоги! Хай вам всім щастить в цій великій, важливій роботі хай здійсняться всі ваші творчі задуми. Наснаги вам на весь новий навчальний рік.

Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь