Пошук

скликання позачергової двадцять четвертої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання

Дата: 14.01.2018 16:30
Кількість переглядів: 815

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати позачергову  двадцять четверту  Смизької селищної ради восьмого скликання  23 січня 2018 року о 10.00 годині в приміщенні будинку культури  з наступним порядком денним:

                 

1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

          2. Про внесення змін до рішення селищної ради №464 від 08.12.2017 року «Про план

              діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік»..

          3. Про проведення фінансово-господарського аудиту за 2017 рік.

          4.  Про затвердження видів суспільно-корисних робіт для засуджених та порушників,

               яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт або

               засуджено за вчинення злочинів до даного покарання та перелік об’єктів для

                відбування засудженими, порушниками громадських робіт у 2018 році.

          5. Про виготовлення проектно-кошторисної документації  на капітальний ремонт

              будинку культури    смт.Смига.

          6. Про виготовлення проектно-кошторисної документації  на капітальний ремонт

              нежилого приміщення адміністративної будівлі.

          7.  Про виготовлення проектно-кошторисної документації  по облаштуванню тротуару  

               по вул.Дружби в смт.Смига..

          8 . Про господарську та фінансову діяльність ДКП  «Комунальник.».            

     

 9. Про розгляд заяви Кулібаба Валентини Юріївни про вихід з членів особистого селянського господарства.

10. Про передачу земельної ділянки у власність Польовій Ользі Володимирівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд

11. Про передачу земельної ділянки у власність Польовій Ользі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства

12. Про передачу земельної ділянки у власність Балінському Володимиру Пилиповичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

13. Про передачу земельної ділянки у власність Балінському Володимиру Пилиповичу для ведення особистого селянського господарства

14. Про передачу земельної ділянки у власність Кононюк Ользі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

15. Про передачу земельної ділянки у власність Кононюк Ользі Іванівні для ведення особистого селянського господарства

16. Про передачу земельної ділянки у власність Лавренюк Марії Петрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

17. Про передачу земельної ділянки у власність Лавренюк Марії Петрівні для ведення особистого селянського господарства

18. Про передачу земельної ділянки у власність Левченко Володимиру Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

19. Про передачу земельної ділянки у власність Левченко Володимиру Степановичу для ведення особистого селянського господарства

20. Про передачу земельної ділянки у власність Нагорному Леоніду Андрійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

21. Про передачу земельної ділянки у власність Нагорному Леоніду Андрійовичу для ведення особистого селянського господарства

22. Про передачу земельної ділянки у власність Кобельчуку Миколі Васильовичу для ведення особистого селянського господарства.

23. Про передачу земельної ділянки у власність Данильчук Надії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства

24. Про передачу земельної ділянки у власність Панчук Валентині Андріївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Павлик Надії Романівні.

26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Герасимчуку Миколі Ігоровичу.

27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Герис Анатолію Івановичу.

28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Ращупкіній Валентині Олександрівні.

29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Семяк Катерині Сергіївні.

30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Білику Володимиру Петровичу

31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Пилипчук Тетяні Миколаївні

32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Галій Раїсі Петрівні

33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Пільганській Ользі Феодосіївні.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки ( зі зміною цільового призначення) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд що перебуває у власності Федорчук Валентини Тихонівни для ведення особистого селянського господарства.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для будівництва  і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Данилевичу Ярославу Миколайовичу.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для будівництва  і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Левков Любов Сергіївні.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  Бас Ганни Андріївни.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  Панчук Валентині Андріївні.

39.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  Зведенюк Любов Миколаївні.

40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність Березюк Зої Михайлівні.

41. Про затвердження  проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у власність гр. Сідляруку Віктору Миколайовичу.

42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Горобцю Василю Миколайовичу.

43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Горобцю Василю Миколайовичу.

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Польовому Віктору Терентійовичу.

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ковальській Філіні Михайлівні.

46. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Оганісян Наталі Степанівни.

47. Про надання дозволу  в оренду невитребуваних (непереоформлених) земельних часток (пай) згідно сертифікатів на території Смизької селищної ради за рахунок розпайованих земель с/с «НИВА».

48. Про надання дозволу  в оренду непереоформлених земельних часток (пай) згідно державних актів на території Смизької селищної ради за рахунок розпайованих земель с/с «НИВА».

49. Про  надання дозволу на розроблення детального плану забудови території земельної ділянки площею 01620 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (дитячого садочка в с. Шепетин по вул. Шевченка 56А.

 

 

Секретар селищної  ради

 

В.Мазурок

Розпорядження

проекти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь