Пошук

Запрошуємо організації, установи та небайдужих жителів громади долучатися до акцій Всесвітнього дня прибирання у своїх населених пунктах

Дата: 18.09.2020 16:04
Кількість переглядів: 327

19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів зі 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання World Cleanup Day. В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям в навколишньому середовищі, разом зменшувати забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.

До акції вже долучилися працівники Березької гімназії, Будинку культури смт Смига, Смизької дитячої музичної школи, працівники та гуртківці Будинку культури с. Берег разом з Дитячим духовим оркестром "Берег".

Сьогодні ще вийдуть о 16:00 поприбирати територію біля майбутньої адміністративної будівлі працівники Смизької селищної ради, а жителі с. Шепетин планують сьогодні о 18:00 поприбирати узбіччя автошосе.

На завтра в смт Смига запланована акція ГО "Інтонація ЗМІН", початок о 10:00, збір учасників біля парку "Дубина". Також вихованці ФК "Єврошпон-Смига" о тій же порі на завтра планують прибирання лісу поблизу стадіону "Меблевик".

Запрошуємо організацї, установи та просто небайдужих жителів долучатися до оголошених у Ваших населених пунктах акцій аби зробити наші рідні селище та села чистішими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь