Відбулося урочисте відкриття Смизької амбулаторії

Дата: 23.09.2020 16:09
Кількість переглядів: 2640

Відбулося урочисте відкриття Смизької АЗПСМ, якого з нетерпінням чекали жителі селища Смига та прилеглих населених пунктів. Нещодавно Смизька амбулаторія була прийнята новим завершеним будівництвом Смизькою селищною радою та передана на баланс КНП «Смизький центр первинної медико-санітарної допомоги» Смизької селищної ради.

 В амбулаторії буде встановлено сучасне обладнання для лікування й діагностики різних захворювань. Окрім того, вже закуплено службовий автомобіль.

Ми бачимо, що реформа приносить перші позитивні результати в нашій громаді, і це не лише для пацієнта, а й для лікаря. Новозбудована амбулаторія – це здоров’я і комфорт для жителів громади, а для медичного персоналу - це робочі місця та заробітна плата.

На заході були присутні гості: начальник управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації – Вівсянник О. М. та голова Дубенської райдержадміністрації – Іщук В. С.

До вітального слова приєднався заступник селищного голови Федоров о. М., який району привітав жителів громади та працівників амбулаторії з визначною подією, побажав усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті, щоденній праці на благо їхніх родин, громади та України.

Також бажаємо головному лікарю КНП «Смизький ЦПМСД» Потоцькому О. В. не зупинятись на досягнутому і надалі підвищувати якість надання медичних послуг для жителів Смизької ОТГ.

Радіємо, що зовсім скоро, після переїзду в нове приміщення, працівники Смизької амбулаторії зможуть обслуговувати своїх пацієнтів у зручних та комфортних умовах. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь