Пошук

У Смизькій громаді відбулася фінансова вечірка

Дата: 28.09.2020 23:39
Кількість переглядів: 474

 

Цілий місяць молодь з Смиги та Шепетина, активні учасники проєкту #КАПУSТА_ДВІЖ вивчали ази фінансової грамотності за допомогою гри «Життєвий капітал».

Як пишуть на своїй сторінці організатори заходу, Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»: «Це було весело, цікаво і виглядало як справжнє дослідження наших можливостей, пошуку вдалого шляху до своїх мрій.

Тепер час настав підводити підсумки, тому юні фінансисти зібралися знову, щоб обговорити свої враження, переживання, розповісти про свої суперсили та нові якості, які відкрили за допомогою гри. Не приховували, що було важко, проте з кожним разом азарт зростав і хотілося досягати нових вершин та збільшувати свої активи, створювати нові бізнеси, кооперуватися з друзями. Саме під час гри вчилися виручати один одного з фінансових пригод та допомагати уникати кредитів. Після вправ, виконання творчих завдань та рефлексії, учасники отримали свої перші сертифікати про участь у курсі та побажали один одному здійснення мрій, про які розповідали. Закінчилася вечірка чаюванням та неформальним спілкуванням».

Також варто зазначити, що Клуб фінансової грамотності працює тепер щонеділі у відкритому громадському просторі в Смизькому будинку культури. Тут учасники навчаються правильно поводитися зі своїми коштами, вкладати їх та інвестувати у власний бізнес. Розбираємо поняття фінансової залежності, фінансової незалежності та фінансової свободи, до якої будемо прагнути в реальному житті.

Партнерами проєкту є Молодіжна рада Смизької ОТГ та Смизька дитяча музична школа.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь