Пошук

У Смизькій громаді створено осередок Будуємо Україну разом, волонтери якого цих вихідних створять мурал у парку "Дубина"

Дата: 30.09.2020 23:37
Кількість переглядів: 734

 

У Смизькій громаді на базі Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН" утворився місцевий осередок Будуємо Україну разом - БУР, до якого увійшла місцева молодь. Загалом це - учасники проєкту Школа волонтерства "Простір добрих справ", які зрозуміли, що бути волонтером - круто і цікаво.

У суботу, 26 вересня, відбулася перша БУР толока в парку "Дубина".

До роботи над підготовкою стіни під мурал долучилися 13 учасників, серед них 3 дорослих та 10 підлітків, які хочуть змінити своє селище. Вдалося погрунтувати та нанести перший шар фарби на паркан загальною площею близько 80 м2. Результати очевидні, адже одразу після закінчення роботи влаштували фотосесію на фоні білої стіни, а також не обійшлися без пікніку для юних волонтерів.

Учасники БУР-осередку планують намалювати на стіні Декларацію Відповідальності Людини Богдана Гаврилишина, щоб кожен з нас усвідомив свою відповідальність за розвиток селища, громади, України

А вже в цю суботу-неділю, 3-4 жовтня, запрошуються всі охочі поволонтерити, долучитися до створення муралу на сірому паркані в парку «Дубина». Бурчик працюватиме з 10:00 до 16:00.

"Додамо фарб в наше буденне життя та намалюємо Декларацію Відповідальності Людини Богдана Гаврилишина. Будучи натхненним почуттям обов‘язку та відповідальності волонтерів Майдану та війни на сході України, Богдан Гаврилишин у 2014 році створив Декларацію відповідальності, де формалізував риси особистості для побудови успішного і ефективного суспільства. Таким чином ми хочемо популяризувати Декларацію відповідальності людини в Смизькій громаді серед дітей та молоді, яка може змінити своє селище своїми мріями. Наш девіз: "Мрій глобально - дій локально!" - зазначають організатори заходу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь