Здійснено поточний ремонт покрівлі даху будинку культури в смт Смига

Дата: 05.10.2020 10:47
Кількість переглядів: 628

 Товариством з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Нівелір», яка виконувала поточний ремонт даху Смизького ЗДО,  станом на сьогодні, здійснено поточний ремонт частини даху будинку культури в смт Смига. Попередньо комісією Смизької селищної ради було здійснено огляд (обстеження) вищезазначеного  об’єкта і встановлено, що дах будівлі закладу над приміщенням актового залу протікає. Існуюче покриття покрівлі даху (рубероїд) перебуває в незадовільному технічному стані та повністю зносилось. По залізобетонній плиті перекриття наявні значні поздовжні та поперечні тріщини. У зв’язку з високою руйнацією рубероїдного покриття даху, підвищеною вологістю всередині приміщення, періодичного затікання конструкцій будівлі, всередині будівлі наявний конденсат і цвіль по стінах, руйнується підлога в актовому залі приміщення.

 

Враховуючи той факт, що проектно-кошторисна документація на реконструкцію даху будинку культури перебуває на стадії проходження державної експертизи, було прийнято рішення провести поточний ремонт (комплекс ремонтно-будівельних робіт, який передбачає систематичне та своєчасне підтримання експлуатаційних якостей та попередження передчасного зносу конструкцій).

 

Здійснено ряд ремонтних будівельно-монтажних робіт:

 

  • Залито монолітний пояс, влаштовано стяжку з армуванням, при вкладанні рулонного покриття застосовувались єврорубероїд та праймер білоруського виробника, який наразі зарекомендував себе якнайкраще на ринку  серед покрівельних рулонних будівельних матеріалів.

 

В свою чергу, ТзОВ «Будівельна компанія «Нівелір» згідно цивільно-правової угоди здійснила накриття прибудови будинку культури будівельними матеріалами, наданими Смизькою селищною радою та наразі здійснюватиме локалізацію наявних дефектів і деформацій по окремих прибудовах будівлі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь