У Смизькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч працівників поліції з учнями

Дата: 08.10.2020 16:39
Кількість переглядів: 512

6 жовтня у Смизькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч зі старшим інспектором ЮП СП Дубенського ВП ГУНПВ Рівненській області Пасічник Ю.В. , з майором поліції Смизької ОТГ - Приступою В. І., старшим лейтенантом поліції - Коханцем Р. Ю. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути негативні явища, пов’язані з жорстоким поводженням неповнолітніх стосовно однолітків.

Працівники поліції обговорили з учнями поняття «булінгу», «кібербулінгу». З’ясовували також його види і форми, обговорили питання щодо його протидії. Поліцейські наголосили на недопущенні жорстокості й насильства серед дітей та їх негативні наслідки. Також розповіли учням про відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень неповнолітніми.

Під час заходу поліцейські надали поради, до кого звернутися за допомогою у випадку насилля та розповіли підліткам, як захиститися від булінгу та запобігти випадкам агресії. Також правоохоронці роз’яснили школярам, що протиправні дії стосовно однолітків чи інших дітей мають правові наслідки.

Зустрічі з представниками поліції є дуже корисними для учнів будь-якої вікової категорії, адже результатом є те, що діти краще усвідомлюють, що закони виконують не лише каральну функцію, а й захищають інтереси кожного члена суспільства, тому закони треба знати і обов’язково їх дотримуватися.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь