Звіт за вересень по збору коштів на благоустрій кладовища в смт Смига

Дата: 09.10.2020 11:28
Кількість переглядів: 1186

 

Підводимо підсумки за другий місяць спільної ініціативи органу місцевого самоврядування, релігійних громад, бібліотек та громадськості щодо благоустрою кладовища в смт Смига.

Раніше ми повідомляли, що організовується збір коштів на здійснення оплати праці та придбання необхідного інвентарю для благоустрою кладовища смт Смига у розрахунку 5 грн  на місяць з дорослого (повнолітнього) члена сім'ї. 

Кошти можна здати в касах церков або в бібліотеках смт Смига та с. Стара Миколаївка.

 

Згідно звіту по збору коштів станом на 02 жовтня 2020 року жителі смт Смига та Ст. М здали 5225 грн. (ПЦУ І. Почаївського (настоятель о. Володимир) – відповідальна Подніжна Л. В. – 2385,00 грн; ПЦУ І. Почаївського (настоятель о. Роман) – відповідальна Прокопчук Олена – 1150,00 грн; УПЦ св. І. Почаївського (настоятель о. Петро) – відповідальна Карачун Л. О. – 990,00 грн., ; УПЦ Стара Миколаївка (настоятель о. Віктор) – відповідальна Дмитрук Л. – 170,00 грн., кошти зібрані в бібліотеці смт Смига – 530,00 грн).

 

Попередньо погоджено оплату праці  по здійсненню благоустрою території кладовища встановити в розмірі 8000 грн. Таким чином сума боргу становить 2775,00 грн. Просимо жителів громади поставитись з розумінням та добросовісно сплачувати свої 5 грн. в місяць на утримання кладовища.

 

Нагадаємо, що відповідальним за благоустрій, планування та ведення господарської діяльності на території кладовища призначено Гром’яка Василя Ярославовича. В обов’язки входить косіння трави та зілля, вирубка чагарників, прибирання сміття, відведення та погодження місця захоронення померлих, контроль за дотриманням порядку при встановленні пам’ятників.

  

У разі виникнення організаційних та інших питань звертатись до вище згаданої відповідальної особи за телефоном +380665344797.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь