Вітання з Днем захисника України

Дата: 14.10.2020 16:10
Кількість переглядів: 523

Шановні воїни, ветерани війни і військової служби, учасники визвольних змагань українського народу, захисники рідної землі! 

Щиро вітаю Вас із Днем захисника України.

Це  свято  увібрало  в  себе  багаті  і  славні  ратні  традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом  над  головою,  можливістю  жити  і  ростити  дітей  та онуків. Подвиг захисників України — це та велика і велична правда історії, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити.  Це  –  постійна  школа  виховання  молоді, взірець  реального,  дієвого  патріотизму  для  кожної  чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Висловлюю  вам  глибоку вдячність за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я  миру  і  нашого  майбутнього.  Бажаю  вам,  вашим рідним та близьким здоров’я, добра, щасливих і довгих літ.

З повагою заступник селищного голови Олександр Федоров

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь