Звіт за жовтень по збору коштів на благоустрій кладовища в смт Смига

Дата: 06.11.2020 08:34
Кількість переглядів: 661

Підводимо підсумки за жовтень місяць спільної ініціативи органу місцевого самоврядування, релігійних громад, бібліотек та громадськості щодо благоустрою кладовища в смт Смига.

Раніше ми повідомляли, що організовується збір коштів на здійснення оплати праці та придбання необхідного інвентарю для благоустрою кладовища смт Смига у розрахунку 5 грн  на місяць з дорослого (повнолітнього) члена сім'ї. 

Кошти можна здати в касах церков або в бібліотеках смт Смига та с. Стара Миколаївка.

 

Згідно звіту по збору коштів станом на 02 листопада 2020 року жителі смт Смига та Ст. Миколаївка здали 4000 грн. (ПЦУ І. Почаївського (настоятель о. Володимир) – відповідальна Подніжна Л. В. – 2695,00 грн; УПЦ св. І. Почаївського (настоятель о. Петро) – відповідальна Карачун Л. О. – 555,00 грн., ; УПЦ Стара Миколаївка (настоятель о. Віктор) – відповідальна Дмитрук Л. – 285,00 грн., кошти зібрані в бібліотеці смт Смига – 390,00 грн., кошти зібрані в бібліотеці с. Стара Миколаївка – 75 грн.).

 

Просимо жителів громади поставитись з розумінням та добросовісно сплачувати свої 5 грн. в місяць на утримання кладовища.

 

Нагадаємо, що відповідальним за благоустрій, планування та ведення господарської діяльності на території кладовища призначено Гром’яка Василя Ярославовича. В обов’язки входить косіння трави та зілля, вирубка чагарників, прибирання сміття, відведення та погодження місця захоронення померлих, контроль за дотриманням порядку при встановленні пам’ятників.

  

У разі виникнення організаційних та інших питань звертатись до вище згаданої відповідальної особи за телефоном +380665344797.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь