Пошук

У Cмизі з’явилась алея відповідальності

Дата: 06.11.2020 11:24
Кількість переглядів: 608

Смижани долучитися до акції Озеленення Рівненщини, щоб створити в Смизі алею відповідальності. Такий задум з'явився в ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»  ще весною, підтримав ініціативу приватний підприємець Роман Худоба, який запропонував свою допомогу у закупівлі дерев та організації посадки. Реалізувати задумане вдалося два тижні тому.

Така алея - унікальна, адже складається з 60 дерев, а саме 6 павловній, 29 сакур та 25 катальп. Катальпи і сакури рідному селищу придбали і подарували підприємці Людмила та Роман Худоби, які займаються вирощуванням зелених насаджень на території Смизької громади, а також вже неодноразово долучалися до озеленення у Смизі та селах ОТГ. Павловнії в Смигу  приїхали із Запоріжжя від ГО " На варті".

Діти та дорослі з радістю висадили молоді саджанці. Після завершення акції кожен з учасників отримав від організаторів Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»  браслети  «Я - волонтер» в рамках програми Розвиток волонтерства в громадах 2020 та обговорили разом з батьками і вчителькою, хто такі волонтери і що вони можуть робити.

Дякуємо усім, хто долучився до створення алеї, орагнізаторам, громадським активістам, батькам та дітям. Окрема подяка приватному підприємцю Роману Худобі за подаровані зелені насадження та активну участь у озелененні громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь