Пошук

Інформація для підприємців стосовно запроваджених карантинних обмежувальних заходів та заходів державної підтримки бізнесу

Дата: 06.11.2020 14:03
Кількість переглядів: 577

Рівненська ОДА направляє до відома та врахування в роботі лист Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 21.10.2020 № 3611-07/63709-06 щодо функціонування підприємств в умовах адаптивного карантину. При цьому повідомляємо, що задля оперативного висвітлення законодавчих та інших змін, які стосуються діяльності підприємців в умовах пандемії, Мінекономіки спільно з Офісом розвитку малого і середнього підприємництва (SMEDO) створили загальний інформаційний ресурс для бізнесу: http://sme.gov.ua/covidl 9/.

Вказаний веб-сайт містить актуальну інформацію та системно оновлюється. На веб-сайті вже міститься доступна інформація про діючі обмеження для підприємницької діяльності з метою протидії поширенню захворювання COVID-19, перелік заходів державної підтримки, відповіді на головні питання від бізнесу.

Зважаючи на викладене, просимо  місцевих представників бізнес-спільноти ознайомитись з актуальною інформацією стосовно запроваджених карантинних обмежувальних заходів, ознайомитись із заходами державної підтримки бізнесу, розміщеними на вказаному вище інформаційному ресурсі.

Крім того, доводимо до Вашого відома інформацію про проект Business Index - системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 на бізнес та очікувань на 2021 рік. За результатами буде сформовано аналітичний звіт, який буде надіслано учасникам опитування до кінця грудня 2020 року, на e-mail, вказаний під час реєстрації у дослідженні.

Для участі в опитуванні першої хвилі необхідно перейти за посиланням: http://web.gradus.app/business. Дослідження реалізує платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus та аналітичним центром AdvanterGroup на замовлення Export Promotion Office/Офісу з Просування Експорту.

Більше інформації в додатках нижче.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь