Про ускладнення погодних умов 7-8 лютого 

Дата: 07.02.2021 12:32
Кількість переглядів: 294

На території Рівненської області у зв’язку з виходом активного південного циклону впродовж 7-8 лютого очікується ускладнення погодних умов.

7 лютого вдень значний сніг, хуртовина, пориви південно-східного вітру 15-20м/с, на дорогах ожеледиця.

8 лютого впродовж доби значний сніг та мокрий сніг, хуртовина, налипання мокрого снігу, пориви південно-східного вітру 15-20м/с, на дорогах ожеледиця, місцями снігові замети, приріст снігового покриву 10-15см (І рівень небезпечності, жовтий).

Очікувані погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на всіх дорогах і вулицях.

Рятувальники Рівненщини закликають громадян бути обережними. У випадках надзвичайних подій негайно телефонуйте на цілодобові номери "101" та "102".

Просимо жителів громади звернути увагу на попередження про погіршення погодних умов, обмежити свої поїздки. У разі великих снігопадів можливий невиїзд шкільних автобусів (контактуйте з класними керівниками та адміністрація мишкіл). Також при необхідності буде підніматися питання про переведення навчання в закладах на дистанційну форму на період негоди.

May be an image of текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь