Фізичне створення ЦНАПу наближається до завершення

Дата: 09.02.2021 15:02
Кількість переглядів: 807

До уваги жителів Смизької громади!

Повідомляємо, що відділом "Центр надання адміністративних послуг" Смизької селищної ради вже надається ряд адміністративних послуг  мешканцям громади.

На сьогодні найбільш запитуваними є послуги у сфері соціального захисту. За січень 2021року було прийнято 194 заяви для отримання субсидій, пільг та інших соціальних допомог (з урахуванням віддаленого робочого місця у с. Берег). Також за послугами реєстрації/зняття з місця проживання звернулися 46 мешканців, видано 48 довідок (форма 13).

Радіємо, що минулого тижня отримали перші надходження техніки від програми "U-LEAD з Європою", аби мати змогу якісно та швидко надавати адміністративні послуги. А до кінця місяця програма планує повністю завершити поставки.

2020 карантинний рік дещо порушив наші плани щодо термінів відкриття нового приміщення ЦНАП, але віримо, що це вдасться зробити уже найближчим часом.

Оновлений Центр надання адміністративних послуг, буде працювати за адресою смт. Смига, вул. Заводська 1Б. У цьому просторому великому приміщенні заплановано надання великої кількості адмінпослуг, включаючи і ті, що стосуються управління соціального захисту, ДРАЦСу, пенсійного фонду, Держгеокадастру.

Адже наближення адміністративних послуг до громадян, їх доступність та висока якість – одна з ключових функцій місцевої влади.

Результат пошуку зображень за запитом цнап


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь