Пошук

Затверджено новий склад Молодіжної ради Смизької територіальної громади

Дата: 02.03.2021 18:46
Кількість переглядів: 2566

Молодіжна рада Смизької громади другого скликання приступила до своїх повноважень. 27 лютого відбулося перше засідання, на якому були присутні 12 з 19 молодіжних депутатів.

Обрали нового секретаря молодіжної ради Оксана Карпюк та заступника голови Дениса Ковальчука, керівництво консультативно-дорадчим органом довірили знову Костюк Вікторії.

Під час першого засідання був затверджений регламент роботи і визначено, що молодіжна рада буде збиратися кожну третю суботу місяця, адже серед членів багато студентів і школярів.

Нова унікальна практика буде запроваджена цього року - дублери (помічники) молодіжних депутатів, якими можуть стати школярі 11-13 років. Таку практику вирішили спробувати, щоб залучати дітей до діяльності молодіжної ради та виховувати активну громадянську позицію у підлітків.

Було також прийнято рішення про створення комісій з питань фінансів та фандрейзингу, освіти та культури, спорту і туризму, питань комунікацій, до кожної з яких увійли 4 депутати.

Молодіжна рада вирішила вступити в Українська Асоціація Молодіжних Рад , щоб підсили свою спроможність та бути дотичними до змін в молодіжній політиці на рівні держави, а також звернутися до Смизької селищної ради виділити приміщення для роботи з молоддю, адже зараз усі заходи проводяться на базі Смизька Дитяча Музична Школа у відкритому просторі "Послухай і почуй", який створила Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН" у 2020 році.

Роботи багато, ідей теж не бракує, є лише потреба у підтримці влади, депутатів та фінансових ресурсах, але меседж від молодіжних депутатів "Ми хочемо змінити негативне ставлення молоді до рідного селища та отримати нові можливості для саморозвитку" спонукають до дій, а разом ми зможемо перебороти труднощі і перешкоди!

Вже у березі буде затверджений план роботи з молоддю на 2021 рік, новий логотип, який почала розробляти Аліна Олійник з допомогою помічників та буде проведена робота щодо підготовки весняної толоки за участю членів молодіжної ради! Заступник Денис Ковальчук запропонував також провести для молоді вишкіл з тактики ведення бою, військової підготовки та військової медицини у співпраці з ВГО "Сокіл" (про дату і місце будемо повідомляти пізніше).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь