Ми відкрилися. Центр надання адміністративних послуг та Смизька селищна рада тепер знаходяться за новою адресою

Дата: 20.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 2062

Від сьогоднішнього дня ЦНАП та Смизька селищна рада знаходяться за адресою смт.Смига, вул. Заводська 1б. Голова Олександр Федоров зазначив, що ЦНАП допоможе більш якісно та кваліфіковано надавати послугу жителям громади. 

Фото без опису

Фото без опису

За допомоги програми «U-LEAD з Європою» в приміщенні встановили комп’ютерну техніку, меблі, підключили необхідну систему електронного документообігу.

На відкритті були присутні голова Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, голова Дубенської районної державної адміністрації Всеволод Пекарський, голова Дубенської районної ради Віктор Ковальов, помічник народного депутата Артур Биць.

Фото без описуТакож були присутні священники Смизької громади, які провели освячення нового приміщення та побажали Божої благодаті у всіх починаннях.

Фото без описуУчасникам заходу була проведенна екскурсія приміщенням ЦНАПу та селищної ради. Сподіваємось що відкриття і функціонування нового приміщення дасть змогу жителям громади ефективно та якісно отримувати адміністративні послуги в комфортних умовах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Володимер
2021-05-22 22:03:05

Краще б зробили дороги за ці кашти для жителів територіальної громади а то їздять та бють свої машини особливо стара Миколаївка берег останній ремень який проводився лиш погіршив покриття

Відповідь адміністратора:

Доброго дня, виконавчий комітет Смизької селищної ради розробив проектно-кошторисну документацію для поточного середнього ремонту автодороги державного значення Т18-22 (Стара Миколаївка-Онишківці). Станом на сьогодні дорога буде включена до програми ремонту доріг загального користування, яка приймається Кабінетом Міністрів України. За обіцянками ремонтні роботи будуть проведені в поточному році.

2021-05-24 10:47:47

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь