Віталій Чуй: платники податків Рівненщини спрямували понад 240 млн грн на підтримку українського війська

Дата: 13.07.2021 16:15
Кількість переглядів: 313

У першому півріччі 2021 року платники Рівненської  області сплатили до бюджету 240,1 млн грн військового збору. Про це повідомив начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй. Він зауважив, що порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження цього платежу зросли на 56 млн гривень.

Керівник податкової служби області також зазначив, що військове протистояння на сході країни та світова пандемія вимагають особливої відповідальності від кожного, насамперед, сумлінного виконання обов’язку платника податків з тим, щоб держава і громади отримували кошти для виконання завдань і функцій  задля нашої ж безпеки і захисту. Тому легалізації праці та заробітної плати  є першочерговим завданням не тільки контролюючих органів а і найманих працівників зокрема, адже  сплата військового збору – це посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії.

Нагадаємо, що військовий збір запроваджено в Україні з серпня 2014 року як додаткове джерело фінансування, підтримки та реформування армії. Ставка цього платежу становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за сплату збору до бюджету, при нарахуванні доходів у вигляді заробітної плати на користь платника податків, є роботодавці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь