Про проведення профілактичних рейдів "Урок"

Дата: 15.09.2021 10:21
Кількість переглядів: 245

Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про освіту», наказу Служби у справах дітей Смизької селищної ради «Про проведення профілактичних заходів «УРОК» у 2021 році на території Смизької селищної ради розпочинається профілактичний захід «Урок», який триватиме протягом вересня – жовтня цього року. Метою заходу є надання дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги із підготовки до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності, безпритульності та негативним проявам у дитячому середовищі.

Шановні батьки!

Звертаємо Вашу увагу на те, що, відповідно до чинного законодавства, обов’язки по забезпеченню належних умов щодо навчання та виховання дітей покладено на Вас. Згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, передбачено притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо забезпечення необхідних умов утримання, навчання та виховання дітей.

Шановні мешканці громади!

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або дітей, які залишилися без батьківського піклування, просимо інформувати Службу у справах дітей Смизької селищної ради за адресою: смт Смига, вул. Заводська, 1 б або за телефоном: (095) 0569006.

Примітка:  Якщо Ви бажаєте долучитися до допомоги сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах, канцтоварами та шкільним приладдям, звертайтеся до Служби у справах дітей Смизької селищної ради за адресою: смт Смига, вул. Заводська, 1 б або за телефоном: (095) 0569006.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь