З 1.11.2021 змінюється формат обслуговування клієнтів відділенням поштового зв'язку в деяких населених пунктах Смизької ОТГ

Дата: 01.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 238


Згідно графіку у спеціально облаштованому автомобілі до населених пунктів приїжатиме бригада пересувного відділення, до складу якої входить:
водій-супроводжувач, начальник та листоноша. Хочемо зазначити, що пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) - цс повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у населені пункти, аби надати сільським жителям весь необхідний їм спектр поштових, логістичних, фінансових та інших послуг.

Начальник пересувного відділення - залишатиметься у приміщенні, яке Ви нам надаєте та прийматиме комунальні платежі, допомагатиме з передплатою, видаватиме грошові перекази та соціальні виплати, поповнюватиме мобільний тощо.

Водій супроводжувач та листоноша- у авто пересувного відділення доставлятимуть пенсії, періодику, посилки, продаватимуть товари, прийматимуть платежі біля домівок користувачів. Таким чином, маломобільні клієнти так само отримуватимуть наші послуги біля своїх домівок, як і раніше. Тобто пересувне поштове відділення дає можливість скористатись всіма послугами, що були раніше і до того ж розширює можливості клієнтів: швидко отримати та замовити ліки. надсипати більш габаритні товари, замовляти дрібну побутову техніку з каталогів тощо.

Варто зазначити, що надання доступу до всіх необхідних жителям села послуг - це спільне завдання Укрпошта та місцевої влади. Тільки взаємодіючи, ми зможемо покращити якість життя та обслуговування населення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь