З 1.11.2021 змінюється формат обслуговування клієнтів відділенням поштового зв'язку в деяких населених пунктах Смизької ОТГ

Дата: 01.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 228


Згідно графіку у спеціально облаштованому автомобілі до населених пунктів приїжатиме бригада пересувного відділення, до складу якої входить:
водій-супроводжувач, начальник та листоноша. Хочемо зазначити, що пересувне відділення поштового зв’язку (ПВПЗ) - цс повноцінне поштове відділення, яке приїжджає у населені пункти, аби надати сільським жителям весь необхідний їм спектр поштових, логістичних, фінансових та інших послуг.

Начальник пересувного відділення - залишатиметься у приміщенні, яке Ви нам надаєте та прийматиме комунальні платежі, допомагатиме з передплатою, видаватиме грошові перекази та соціальні виплати, поповнюватиме мобільний тощо.

Водій супроводжувач та листоноша- у авто пересувного відділення доставлятимуть пенсії, періодику, посилки, продаватимуть товари, прийматимуть платежі біля домівок користувачів. Таким чином, маломобільні клієнти так само отримуватимуть наші послуги біля своїх домівок, як і раніше. Тобто пересувне поштове відділення дає можливість скористатись всіма послугами, що були раніше і до того ж розширює можливості клієнтів: швидко отримати та замовити ліки. надсипати більш габаритні товари, замовляти дрібну побутову техніку з каталогів тощо.

Варто зазначити, що надання доступу до всіх необхідних жителям села послуг - це спільне завдання Укрпошта та місцевої влади. Тільки взаємодіючи, ми зможемо покращити якість життя та обслуговування населення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь