Податкова інформує:

Дата: 07.10.2021 15:24
Кількість переглядів: 642

Рівненщина: більш ніж на 894 млн. гривень зросли надходження ПДФО від платників краю

 

З початку року платники податків Рівненської області з легальних доходів громадян спрямували до зведеного бюджету 4,6 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб. Порівняно з відповідним періодом 2020 року надходження ПДФО зросли на 894 млн грн, або на 24 відсотки.

Як зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС в області Віталій Чуй, за 9 місяців поточного року місцеві бюджети області отримали на свій розвиток більше 3 млрд 439 млн грн  ПДФО і це більше як минулого року на 674 млн гривень.

«Податок на доходи фізичних осіб займає левову частку у формуванні бюджетів громад Рівненщини - його питома вага 71  відсоток. Тому, як суб’єкти господарювання, так і громадяни, мають пам’ятати, що лише офіційні робочі місця гарантують мешканцям громад стабільні надходження цього податку»,- зауважує керівник податкового відомства.

 

Скористайтесь можливістю отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оn – line

 

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу громадян та суб’єктів господарювання на можливість отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оn – line, надати усні звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», залишити інформацію на сервіс «Пульс», зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону  0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Для зручності отримання інформаційно-довідкових послуг за телефоном та можливості вибору бажаного напряму послуг за допомогою автовідповідача телефонний апарат має працювати в тоновому режимі набору номера.

Тоновий режим набору номера означає, що при натисканні будь-якої кнопки на телефонному апараті в слухавці має звучати короткий мелодійний гудок. Звучання при наборі номера характерного „клацання” означає, що телефонний апарат працює у режимі імпульсного набору номерів.

Для переведення телефонного апарату в тоновий режим необхідно натиснути кнопку [*] - зірочка або перевести перемикач на корпусі телефону/на слухавці у положення «Tone» (Тон).

Мобільні телефони переводити в тоновий режим не потрібно.

У дискових телефонних апаратах відсутня можливість тонового набору номера.

Інформація, яка надається за допомогою автовідповідача, систематизована за напрямами.

Також можна здійснити самостійний пошук відповіді на запитання. Для цього Вам необхідно зайти в Інтернет мережі на Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, або на офіційний вебпортал ДПС у розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», або надіслати запитання на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.

Шановні платники податків, на період карантину з 18:00 до 08:00 години (також у вихідні і святкові дні) Ви можете скористатися послугою «Залиште питання – ми Вам зателефонуємо». Для отримання відповіді на запитання щодо оподаткування, крім технічних питань, які виникають при поданні звітності в електронному вигляді та реєстрації податкових/акцизних накладних, Вам обов’язково необхідно залишити інформацію в наступній послідовності: код та номер стаціонарного телефону і чітко сформулювати запитання. У випадку недостатньої інформації, працівники Контакт-центру ДПС не матимуть змоги Вам зателефонувати.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру ДПС зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Детальніше – за посиланням https://zir.tax.gov.ua/main/index/contact/ .

Користуйтесь сервісами податкової служби!

 

--

Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь