Проведення профілактичних рейдів

Дата: 17.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 367

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи Служби у справах дітей, метою яких є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов’язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Начальником Служби у справах дітей Смизької селищної ради спільно працівниками відділу із соціальних питань та КЗ «Центр надання соціальних послуг», працівниками поліцейської станції  в смт Смига Дубенського районного відділу поліції ГУНП в Рівненській області систематично проводяться профілактичні рейди «Діти вулиці», «Урок» за місцем навчання, проживання дітей з метою запобіганню бездоглядності, безпритульності, злочинності серед дітей та перевірки умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Так, 9 та 16 листопада 2021 року проведено профілактичний рейди в с. Стара Миколаївка та в смт Смига, у ході якого здійснено обстеження матеріально-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. З батьками дітей проведено роз’яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 184 КУпАП України, батьків запрошено до Служби у справах дітей Смизької селищної ради для надання відповідних консультацій та проведення подальшої профілактичної роботи.

Служба у справах дітей Смизької селищної ради ЗВЕРТАЄ УВАГУ, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей.


Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь