Проєкт Смизької громади визнаний кращою практикою молодіжної роботи у 2021 році на Рівненщині

Дата: 15.12.2021 11:34
Кількість переглядів: 540

Проєкт «Лінія життя», який реалізує місцева громадська організація «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН», став переможцем обласного конкурсу кращих практик молодіжної роботи у 2021 році на Рівненщині. До розгляду було подано майже два десятка креативних ідей з усіх куточків області, які були реалізовані цього року. Учасники надсилали свої презентації, описи проєктів та їх результати, а вже обласна комісія визначила найкращі.

ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН»здобула першість у номінації «Інші сфери». Проєкт «Лінія життя» - це масштабна і довготривала ініціатива із навчання домедичної допомоги для шкільної молоді. Також це просвітницька робота у закладах освіти Дубенщини у форматі майстер-класів для старшокласників. 

У 2021 році вдалося провести 15 заходів в рамках проєкту: 14 майстер-класів у різних школах Дубенщини та 1 повноцінний тренінг для працівників Смизької центральної бібліотеки, що в сумі дорівнює 35 годин волонтерської роботи. Команда проєкту складається з трьох людей, які власними силами шукають кошти на транспортні витрати, розхідні матеріали, навчання інструктора та обладнання для практичних занять. Ініціативу підтримують місцеві підприємці та звичайні жителі, які розуміють актуальність навчання домедичної допомоги у сучасному світі.

Проєкт "Лінія життя" - це ініціатива про людей, для людей і з людьми, цінність людського життя та нашу безпеку, адже будь-кому з нас може знадобитися допомога в екстренній ситуації і добре, якщо поруч опиниться людина, яка вміє рятувати життя!

Вже незабаром переможці будуть нагороджені грамотами та подарунками за власний внесок у розвиток молодіжного середовища Рівненщини. 

Вітаємо наших переможців та бажаємо нових успіхів для досягнення великої місії – створення спільноти відповідальних людей, які вміють рятувати життя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь